Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: [430 EXII] Dyfuzor

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maćko_Pń Zobacz posta
    kurcze całkiem ciekawy patent, jak będziesz miał to cudeńko to skrobnij jakie sa efekty, a najlepiej jakieś sample "z" i "bez"
    I tutaj moze byc problem, bowiem poki co jest mi jako tako nie potrzebny, dopiero w sierpniu bede focil chrzest w kosciele, gdzie sufit jest na wysokosci 20 m nad glowami (z czegos ala drewno), a sciany sa biale, tyle tylko, ze od oltarza oddalone po ok 8-10m. Na szczescie jako tako kosciol jest jasny tj. wszystkie sciany biale i u gory ciag szybek pod dachem na dlugosci kazdej ze scian. Takze bardziej niz brak swiatla beda mnie martwic zafarby produkowane z licznych i duzych witrazy, aczkolwiek uwazam, ze wynalazek, ktory jest w linku tutaj idealnie sie sprawdzi. Wole to niz walenie dyfuzorem prosto w oczy z kilku m, bo nie ma o co odbic.

BTW: nastawiam sie, ze caly chrzest oblece tylko z 50-tka na korpusie.
    Cytat Zamieszczone przez lucasmadi Zobacz posta
    Dopiszę się do wątku.. w jaki dyfuzor najlepiej się zaopatrzyć do w/w lampy? :> fotografia wewnatrz-budynkowa
    Wydaje mi sie, ze powinienes pojsc w strone bouncerow i stofenow. Ja osobiscie mam zwykla podrobke za 20-30 zl i np w w pokoju 3/4 m daje rade tzn rownomiernie oswietla caly kadr.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 12-06-2009 o 13:04
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów