Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
Eeee, a ja myślałem że to na serio :-)
Jak najbardziej na serio. Od kilku miesięcy nie sprawiłęm sobie żadnego szkiełka, bo poprostu nie mam co kupić.
Chciałby wymienić swoje 24/2.8 i 35/2 na jakieś bardziej współczesne konstrukcje, z porządnym AF, ale po kolejnych sezonowych premierach widzę że się już na nie nie doczekam. Elki f/1.4, pomijając kwestie budżetowe, które z bólem ale jakoś bym w końcu przełkną są dla mnie za duże i za ciężkie. Takich przykładów mógłbym wskazać więcej.
Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
Tylko Samsung. To on, jak sam zapowiada, od 2012 roku będzie numerem jeden wśród producentów aparatów fotograficznych. No tak, ale 21.12.2012...
Myślałem o Samsungu, ale póki co to kopia produktów Pentaxa, który, mimo iż swego czasu produkował ciekawe aparaty i świetne szkła, pewnie niedługo padnie i co wówczas ? Czy Samsung da radę pociągnąć to sam ?
Cytat Zamieszczone przez dark4blade
Z mojej strony też wszystkich pozdrawiam z Prima aprilis .
Żaden Prima aprilis. Niedawno przesiadłem sie na diesla, po kilkunastu latach wożenia się benzyniakami, więc nie widzę powodu aby robić dogmat z marki używanego sprzętu foto, zwłaszcza że przestała mi ta marka odpowiadać.