Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Zmiana systemu, co wybrać ? (Prima aprilis)

Mieszany widok

Domyślnie

Mac..
    Co do dzików , że tak jeszcze wspomnę to ja mam najlepszy system, system którego nie pokona nawet 1D mkIII. Ciężki, mocny i bardzo szybki, maszyna niezniszczalna i na bank "trafisz" nim dzika wiem sprawdzone z autopsji niedawno mi się udało, ciekawi cię pewnie co to ...to system ...Volkswagena, a dokładnie Golf . Trafiłem ostatnio jednego bydlaka i dał radę choć drugi raz bym już nie chciał
    pzdr
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wątek był oczywiście primaaprilisowym żartem.

Cytat Zamieszczone przez Nickifor Zobacz posta
    Wiem,że ten wątek to żart,ale nawet w tym dniu nie przystoi strojenie sobie takich
    żartów z innych systemów ,tym bardziej że wypowiedziały się głównie osoby,które
    na co dzień przestrzegają innych przed systemowymi wojenkami.
    Najbardziej prześmiewcze teksty, pojawiające się w tym wątku, to cytaty z opisów zamieszczonych na stronach internetowych Sony oraz Sigmy :-)
    Cytat Zamieszczone przez AgaP Zobacz posta
    Mam tylko nadzieję, że nie ja jedna... Mac, proszę napisz, że nie ja jedna... ;-D
    Tylko Ty :-)
    Automatyczny zegar forum wyświetla złą godzinę, jeśli ręcznie go nie przestawisz przypisuje postom wcześniejszy czas powstania, co uwiarygodniło mój watek :-)
    Cytat Zamieszczone przez oszczepnik Zobacz posta
    Mac..
    Co do dzików , że tak jeszcze wspomnę to ja mam najlepszy system, system którego nie pokona nawet 1D mkIII. Ciężki, mocny i bardzo szybki, maszyna niezniszczalna i na bank "trafisz" nim dzika wiem sprawdzone z autopsji niedawno mi się udało, ciekawi cię pewnie co to ...to system ...Volkswagena, a dokładnie Golf . Trafiłem ostatnio jednego bydlaka i dał radę choć drugi raz bym już nie chciał
    Jeśli już, to najlepszy na dziki jest Polonez. Jedenaście lat temu trafiłem takowym dzika, po umyciu na aucie nie było najmniejszego śladu tego zdarzenia :-)
    Dziękuję za zabawę :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów