Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Zmiana systemu, co wybrać ? (Prima aprilis)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wiem,że ten wątek to żart,ale nawet w tym dniu nie przystoi strojenie sobie takich
    żartów z innych systemów ,tym bardziej że wypowiedziały się głównie osoby,które
    na co dzień przestrzegają innych przed systemowymi wojenkami.Mimo,że jestem
    osobą z dużym poczuciem humoru ,nic nie widzę w tym śmiesznego.
    Fotografuję sprzętem Canona.Pozdrawiam!

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Talking

Cytat Zamieszczone przez Nickifor Zobacz posta
    ... jestem osobą z dużym poczuciem humoru ...
    A to od razu widać )))))))

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Wiem,że ten wątek to żart,ale nawet w tym dniu nie przystoi strojenie sobie takich żartów z innych systemów
    Ja akurat nie boję się o żarty na temat systemów; bardziej boję się o to, że za jakiś czas pojawią się nowi userzy, wejdą tu, nie spojrzą na datę i wezmą to wszystko za pewnik! Mam nadzieję, że Mac, któremu zachciało się spamu, nie uniesie się dumą i jutro to wszystko trafi do kosza..:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał

Domyślnie

No, tak... a ja głupia wysłałam do MacGyvera PM o odsprzedanie szkiełka i nie tylko.

Mam tylko nadzieję, że nie ja jedna... Mac, proszę napisz, że nie ja jedna... ;-D
    (Od razu wyjaśniam, że jestem brunetką, z całym szacunkiem dla blondynek...)
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

SlawekN
    Guest

Domyślnie

RED i tylko RED ;P

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobry był dzień nie ma co. MacGyver dał czadu... Będzie jeszcze śmieszniej jak ma całą skrzynkę zapchaną propozycjami .

Domyślnie

Mac..
    Co do dzików , że tak jeszcze wspomnę to ja mam najlepszy system, system którego nie pokona nawet 1D mkIII. Ciężki, mocny i bardzo szybki, maszyna niezniszczalna i na bank "trafisz" nim dzika wiem sprawdzone z autopsji niedawno mi się udało, ciekawi cię pewnie co to ...to system ...Volkswagena, a dokładnie Golf . Trafiłem ostatnio jednego bydlaka i dał radę choć drugi raz bym już nie chciał
    pzdr
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Wątek był oczywiście primaaprilisowym żartem.

Wiem,że ten wątek to żart,ale nawet w tym dniu nie przystoi strojenie sobie takich
    żartów z innych systemów ,tym bardziej że wypowiedziały się głównie osoby,które
    na co dzień przestrzegają innych przed systemowymi wojenkami.
    Najbardziej prześmiewcze teksty, pojawiające się w tym wątku, to cytaty z opisów zamieszczonych na stronach internetowych Sony oraz Sigmy :-)
    Cytat Zamieszczone przez AgaP Zobacz posta
    Mam tylko nadzieję, że nie ja jedna... Mac, proszę napisz, że nie ja jedna... ;-D
    Tylko Ty :-)
    Automatyczny zegar forum wyświetla złą godzinę, jeśli ręcznie go nie przestawisz przypisuje postom wcześniejszy czas powstania, co uwiarygodniło mój watek :-)
    Cytat Zamieszczone przez oszczepnik Zobacz posta
    Mac..
    Co do dzików , że tak jeszcze wspomnę to ja mam najlepszy system, system którego nie pokona nawet 1D mkIII. Ciężki, mocny i bardzo szybki, maszyna niezniszczalna i na bank "trafisz" nim dzika wiem sprawdzone z autopsji niedawno mi się udało, ciekawi cię pewnie co to ...to system ...Volkswagena, a dokładnie Golf . Trafiłem ostatnio jednego bydlaka i dał radę choć drugi raz bym już nie chciał
    Jeśli już, to najlepszy na dziki jest Polonez. Jedenaście lat temu trafiłem takowym dzika, po umyciu na aucie nie było najmniejszego śladu tego zdarzenia :-)
    Dziękuję za zabawę :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów