Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: Hasselblad H3D II Aparat czy złoty klocek (test)

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak ktoś pisze "ileśtam milionów megapikseli" to przestaję cokolwiek czytać dalej bo od razu widzę że nie bardzo się orientuje o czym właściwie pisze , ewentualnie z wrażenia popełnił fatalną pomyłkę już na starcie a dalej może być już tylko gorzej .
    Raczej wrażenie, pośpiech czy też nie wiedza. I szczerze Ci powiem, jakbyś mnie spotkał na ulicy robiącego zdjęcia moim aparatem (5D) i zapytał ile mam mega pikseli czy milionów pikseli czy mega milionów odpowiedziałbym, że nie wiem ! Bo niestety tak jest wiem, że około 10ciu, ale ile dokładnie to nie mam pojęcia i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to. Ja robię zdjęcia inni liczą te mega piksele i prawdopodbnie pisząc o lansie we wcześniejszym poście miałem na myśli takich ludzi. Wcale nie trzeba czytać tego co napisałem może ktoś kto ma i zna wszystkie szczegółowe specyfikacje tego aparatu lepiej przedstawi go.

Coś już napisał Awatar altowiolistka
    Miasto
    Warszawa/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Raczej wrażenie, pośpiech czy też nie wiedza. I szczerze Ci powiem, jakbyś mnie spotkał na ulicy robiącego zdjęcia moim aparatem (5D) i zapytał ile mam mega pikseli czy milionów pikseli czy mega milionów odpowiedziałbym, że nie wiem ! Bo niestety tak jest wiem, że około 10ciu, ale ile dokładnie to nie mam pojęcia i szczerze mówiąc nie interesuje mnie to. Ja robię zdjęcia inni liczą te mega piksele i prawdopodbnie pisząc o lansie we wcześniejszym poście miałem na myśli takich ludzi. Wcale nie trzeba czytać tego co napisałem może ktoś kto ma i zna wszystkie szczegółowe specyfikacje tego aparatu lepiej przedstawi go.
    5d ma ok.15MPix

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Raczej wrażenie, pośpiech czy też nie wiedza. I szczerze Ci powiem, jakbyś mnie spotkał na ulicy robiącego zdjęcia moim aparatem (5D) i zapytał ile mam mega pikseli czy milionów pikseli czy mega milionów odpowiedziałbym, że nie wiem !
    Ja też nie wiem ile mój 40D ma megapikseli, ale jako żem umysł ścisły to dokładnie wiem co oznacza słówko 'mega' i nie mieszam go z 'milion' .

Uprawnienia umieszczania postów