Witam.
Użytkuję body EOS 300D,zakupione z drugiej ręki.Niestety "ta ręka" nie dbała o niego wybitnie i aparacik ogólnie miewa "nastroje".Proszę o poradę czy oraz co można by nabyć w kwocie ok 1000zł.
Pozdrawiam![]()
Witam.
Użytkuję body EOS 300D,zakupione z drugiej ręki.Niestety "ta ręka" nie dbała o niego wybitnie i aparacik ogólnie miewa "nastroje".Proszę o poradę czy oraz co można by nabyć w kwocie ok 1000zł.
Pozdrawiam![]()
Np. 20D, popatrz w dziale Sprzedam, ktoś właśnie za swój chce 1050zł.
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
za te pieniadze rowniez polecam 20D... ja bym tak wybral![]()
Canon 40D + 17-40L + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200
Agnes - posłuchaj rady - pstrykaj tym 300D jak najdłużej sie da a w miedzy czasie odkładja pieniądze na nowe 40D lub 50D - wiem ze wymaga to cierpliwości - ale tak jak wy kobiety to zawsze mówicie - "im dłuższe czekanie tym lepsze snaidanie"
ja bym kupił rower...bo trzeba mi własnie rower, szkoda że nie mam 300D...;( a tak poważnie to kup 20D i zbieraj na piątkę D..
![]()
20D to już mocno leciwe body i znalezienie "porządnej" sztuki graniczyć może z cudem.
Jeśli używka to prędzej celowałbym w 30D to jednak inna epoka w stosunku do 20D.
5D + L
kurcze ja tez bym celowal w 30D ale ten model juz nie spełnia głownego kryterium - ceny
za te pieniadze to mozesz kupic rowniez alfe 200 bo ktos mowil ze po tyle chodzily na otwarcie np. MM![]()
Canon 40D + 17-40L + C50/1.4 + 430EX + HOYA HMC
Canon G5 + jakies filtry + duży plastikowy statyw
HAMA DEFENDER 200
Jestem za kolegami. Jesli dziala to "strzelaj" ile wlezie (lub tez opisz problemy). Docelowe minimum 30D (ze wskazaniem na 40D). Pstrykaj i oszczedzaj.
zastanawiałam się czy nie zrobić jak tu parę osób zasugerowało i odłożyć sobie na coś lepszego,a żeby podnieść sobie komfort fotografowania zakupić jakieś lepsze manualne szkiełko...
o o o - dobrze kombinujesz