Dziekuje bardzo, od jakiegos czasu mialem wrazenie ,ze nikt nie czyta tego co pisze a tu jednak.Zaczynasz mnie powoli denerwować!
No jasne. I to jeszcze pamietam: chcialem cos do EOS'a 300 zamiast kitowego obiektywu. Polecono mi Tamrona 28-75 i wiesz co? Kupilem go. Ja ich tak nie meczylem "a dlaczego nie ten".Jestem przekonany że ty też kiedyś pisałeś na takim forum i zadawałeś pytania które dla starych wyjadaczy wydawały się dziecinne, ale dla ciebie były one ważne.
Ja nie widze zadnej indywidualnosci.Robiąc te fotki bardzo sie staram, na tyle ile moge do każdego podchodzę indywidualnie.
Bawia mnie, to jest pozytywne, nic innego nie widze.Proponuje ci żebyś zamiast tak krytykować moje zdjęcia dla odmiany spróbował w nich doszukać się czegoś pozytywnego.
Pewnie zastanawiasz sie po co to robie? To ja Ci napisze: gdybym Ci napisal ze musisz duzo popracowac to mydlil bym Ci oczy, a Ty bys sie tym zbytnio nie przejal i dalej robil takie fotki. Jesli napisze cos mocnego, to mysle ,ze to do Ciebie bardziej dotrze. Foty sa po prostu slabe (tak jak moje, ale jednak bardziej). Dluga droga przed Toba, ale nie zrobisz duzego progressu z takimi szklami. Jak mozesz to oddaj to jeszcze i kup cos porzadnego.