ja bym wogole nie uzywal lampy w kosciele ¬_¬
ja bym wogole nie uzywal lampy w kosciele ¬_¬
Positively dirty minded
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Nie sledzilem watku bo jestem w pracy.
To wreszcie na 18-200 padlo do tego 50d? To troche bedzie "uposledzony" 50D tym szkielkiem ;/
Positively dirty minded
aleś sobie chłopie narobił i to za swoją kasę![]()
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
to już mogłeś od razu kita kupić z takim obiektywem - wyszło by taniej. ja właśnie taki zestaw kupiłem i ...... zanim do mnie doszedł to obiektyw był już na allegro.
canon
Ale Koledzy i Koleżanki (ukłony dla Pań) zjechaliście nowego kolege....
poprostu kolega odrobi kosztowną lekcję... body zostawi a szkiełka zmieni... napewno przyjdzie i ten dzień.
jest jeden plus "mega-zoomów" - dobre dla ludzi co nie wiedza jakie szkło jest dla nich... mogą sprawdzić... ale lekcja jest kosztowna.
oby stan wku#$%^nia nie był wysoki.
p.s. Kolego nie prześwietlaj fotek i dodaj im troche koloru... to pierwsze co bym zaczął... nie jeestem fotografem, uważam sie za laika, ale na tą chwile od tego bym zaczął -to, to co moge powiedzieć
p.s. a tak naprawdę bez złośliwości to polecam zaczac od lektury... dużo czytać i mniej pewnosci siebie... zawsze jest ktoś kto może to zrobić lepiej, ale akurat tam go nie ma, by pokazać jak![]()
Ostatnio edytowane przez mgtan ; 05-05-2009 o 21:15
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
ten watek jak i osoba jego założyciela pokazuje tylko że robiac nawet fatalne fotki można na nich zarobić. Jest wielu takich fotografów w polsce, oj wielu ktorzy od lat robią chałtury i żyją z tego. Powtorzę za przedmówcami - decyzja co do sprzetu okropna, kasa w bloto, a spokojnie starczyłoby na dosłownie 2-3 szkła i starą piątke i zestaw naprawdę miód. eh.....
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Koledzy ale czym się przejmujecie tak naprawde... nie nasze te 10.000 PLN.
To troche mi przypomina teraz rozmowe o samochodach... czemu kupiłem Deawoo Nubira jak mogłeś kupić Passata nowego albo... używane Adui A6... i tak w koło macieju.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...