Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 143

Wątek: Mam do wydania 10.000 złotych Canon EOS 50D

Hyhon
    Guest

Domyślnie

Dziękuje

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hyhon Zobacz posta
    Dziękuje
    Nie dziekuj tylko bierz sie do roboty i jesli myslisz o fotografii powaznie to tylko w praktyce znajdziesz "ukojenie"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wiecie , ja mysle ze poprostu troche na sile chcielismy koledze "sprzedac" zakup dobrego sprzetu , a on moze uznal ze mu to zbedne , jest zadowolony z poziom obecnych zdjec , nawet jesli faktycznie wygladaja jak z kompakta , to na to tez znajdzie chetnego zapewne , w koncu nie kazdy musi latac z jasnymi staleczkami itd. Stad kupil co kupil... ja bym tematu dalej nie meczyl
    no comment...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    O zesz..

Spoko, mozesz zostac z tym zestawem.
    nieeeeee niech lepiej sprzeda ten cały zestaf...
    50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).

Coś już napisał Awatar bejrut
    Miasto
    London/Tbg

Domyślnie

Looo matko to najgorzej wydane 10 klockow jakie widzialem
    chyba lepiej bys wyszedl na tym jakbys kupil duuzego kompakta lub hybryde i ile by ci jeszcze kasy zostalo

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Wiecie , ja mysle ze poprostu troche na sile chcielismy koledze "sprzedac" zakup dobrego sprzetu , a on moze uznal ze mu to zbedne , jest zadowolony z poziom obecnych zdjec , nawet jesli faktycznie wygladaja jak z kompakta , to na to tez znajdzie chetnego zapewne , w koncu nie kazdy musi latac z jasnymi staleczkami itd. Stad kupil co kupil... ja bym tematu dalej nie meczyl
    Dokładnie tak - kolega póki co nie widzi nic złego w zdjęciach z 18-200 czy tej Sigmy i po prostu trzeba czasu żeby zobaczył a wszelkie tłumaczenia że te szkła to padło jest niestety niczemu nie służą...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hyhon Zobacz posta
    Witam!
    Kupiłem Canona 50D w zestawie szkło 18-200 f3,5-5,6 IS drugie SIGMA 17-70 f2,8-4,5 DC MACRO lampę EF-530 DG SUPER - tu mam problem bo nie ma instrukcji po Polsku - Grip MK-40D, dwie karty, plecak, dodatkowe baterie do gripa i zamknołem się w 10 kawałkach i jeszcze mi troszkę zostało.
    Co sądzicie o takim zestawie?
    Świetny zestaw. Pod warunkiem że ograniczysz się do amatorskich zdjęć z rodzinnych spacerów. Chcąc tym zestawem robić zdjęcia ślubne, czyli pamiątki na całe życie, do których się wraca latami, świadczy o tym że nie masz bladego pojęcia o takiej fotografii, co zresztą widać w Twojej galerii. Niedawno został zamknięty wątek o kiczowatych zdjęciach ślubnych, szkoda, bo świetnie byś się tam nadawał. Oferując swoje usługi robisz potencjalnym kupującym krzywdę, nie jesteś w stanie z takim sprzętem zrobić zdjęć przyzwoitej jakości. Podsumowując, wydałeś 10k na kompakta. Kongratulejszyns. Nie rozumiem po co zakładałeś ten wątek, dostałeś kilka sensownych propozycji, które olałeś kupując chyba najbardziej nieodpowiedni zestaw za 10k jaki można było kupić. Plusem takiej sytuacji jest chyba tylko to, że pokazując przyszłym młodym zdjęcia takie jak Twoje, łatwiej wytłumaczyć czemu dobre zdjęcia ślubne muszą kosztować.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Pank , przesadasz , naprawde.
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Z czym?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Z ocena , ze to kicz , ze robi krzywde , klient widzi jakie robi zdjecia wiec swiadomie sie decyduje , moze i jest to w pewnym sensie kicz dla ciebie , dla innych , ale nie dla kazdego , dla innych beda to poprawnie wykonane zdjecia i juz , o dziwo nadal niektorym to wystarcza. Nie biore w obrone kolegi , kupil co kupil , nie posluchal , jak dla mnie jego strata , ale jesli zadowolony to coz , ja mu zycze powodzenia , z czasem dojdzie do tego czy zrobil dobrze czy zle i czego mu brak.
    no comment...

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów