Dziękuje
Dziękuje
Wiecie , ja mysle ze poprostu troche na sile chcielismy koledze "sprzedac" zakup dobrego sprzetu , a on moze uznal ze mu to zbedne , jest zadowolony z poziom obecnych zdjec , nawet jesli faktycznie wygladaja jak z kompakta , to na to tez znajdzie chetnego zapewne , w koncu nie kazdy musi latac z jasnymi staleczkami itd. Stad kupil co kupil... ja bym tematu dalej nie meczyl
no comment...
Looo matko to najgorzej wydane 10 klockow jakie widzialem
chyba lepiej bys wyszedl na tym jakbys kupil duuzego kompakta lub hybryde i ile by ci jeszcze kasy zostalo
Świetny zestaw. Pod warunkiem że ograniczysz się do amatorskich zdjęć z rodzinnych spacerów. Chcąc tym zestawem robić zdjęcia ślubne, czyli pamiątki na całe życie, do których się wraca latami, świadczy o tym że nie masz bladego pojęcia o takiej fotografii, co zresztą widać w Twojej galerii. Niedawno został zamknięty wątek o kiczowatych zdjęciach ślubnych, szkoda, bo świetnie byś się tam nadawał. Oferując swoje usługi robisz potencjalnym kupującym krzywdę, nie jesteś w stanie z takim sprzętem zrobić zdjęć przyzwoitej jakości. Podsumowując, wydałeś 10k na kompakta. Kongratulejszyns. Nie rozumiem po co zakładałeś ten wątek, dostałeś kilka sensownych propozycji, które olałeś kupując chyba najbardziej nieodpowiedni zestaw za 10k jaki można było kupić. Plusem takiej sytuacji jest chyba tylko to, że pokazując przyszłym młodym zdjęcia takie jak Twoje, łatwiej wytłumaczyć czemu dobre zdjęcia ślubne muszą kosztować.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank , przesadasz , naprawde.
no comment...
Z czym?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Z ocena , ze to kicz , ze robi krzywde , klient widzi jakie robi zdjecia wiec swiadomie sie decyduje , moze i jest to w pewnym sensie kicz dla ciebie , dla innych , ale nie dla kazdego , dla innych beda to poprawnie wykonane zdjecia i juz , o dziwo nadal niektorym to wystarcza. Nie biore w obrone kolegi , kupil co kupil , nie posluchal , jak dla mnie jego strata , ale jesli zadowolony to coz , ja mu zycze powodzenia , z czasem dojdzie do tego czy zrobil dobrze czy zle i czego mu brak.
no comment...