Tak się zastanawiam, chociaż wiem, że to głupie pytanie, ale czemu niektóre obiektywy klasy L są białe...
Może chodzi o to, żeby odbijały światło i się nie nagrzewały zbyt mocno bo czemuś to tam może szkodzić...
Pozdr.,![]()
Tak się zastanawiam, chociaż wiem, że to głupie pytanie, ale czemu niektóre obiektywy klasy L są białe...
Może chodzi o to, żeby odbijały światło i się nie nagrzewały zbyt mocno bo czemuś to tam może szkodzić...
Pozdr.,![]()
to dlaczego EOSy 1nki nie sa?Zamieszczone przez akustyk
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Może będą jakieś limitowane edycje dla kolekcjonerów...Zamieszczone przez Riccardo
W ciapki...
Widziałem moro, ale to chyba były nakładane pokrowce...
Do Wildlife Photography...
czesto stosuje sie takie moro-pokrowce na dlugie biale rury w fotografii przyrodniczej.Zamieszczone przez marcingreen
To mi sie wydaje jedynym sensownym wytłumaczeniem.Może chodzi o to, żeby odbijały światło i się nie nagrzewały zbyt mocno
Chyba że chodzi o drażnienie dresów.
![]()
Może będą jakieś limitowane edycje dla kolekcjonerów...np. z trzema paskami dla dresiarzy, że by gustownie pasowało do dresiku też z trzema paseczkami.
![]()
bardzo trafna uwagaZamieszczone przez Nemeo
![]()
EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |