Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Uwaga na Fotocentrum Aneta Laszczak

Mieszany widok

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Hmm.. A jaki czas realizacji miała G10 w dniu zamówienia? Jeśli standardowe 5-7 dni roboczych (co wnioskuję po czasie otrzymania przez Ciebie maila), to mozna było się spodziewac przedłużenia tego czasu, bo często szacuje się termin dostępności na wyrost, ale zwykle krótszy niż jest faktyczna możliwośc, żeby go ściągnąć od dystrybutora. Co innego zapewnienie że będzie "jutro", bo następny dzień to w zasadzie niedaleka przyszłość i powinny być bardziej wiarygodne zapewnienia..

Abstrachując jednak od posunięć sklepu; nie można było zamówić aparatu, poczekać aż go ściągną, poinformują o dostępności i dopiero wtedy wysłać pieniądze..? zawsze to bezpieczniejsze, nia zepsuje Ci nerwów (tak bardzo), a przy okazji jest to jakiś tam wiekszy gwarant, że przesyłka dojdzie szybko od czasu wpłaty, a nie wysyłanie pieniedzy w ciemno..

Pozdrawiam
    Wlasnie tak teraz bede robil. Kiedy wyslalem im pieniadze odpisali, ze wysla go jutro, a tak naprawde go nie mieli na stanie. A potrzebowalem go na wyjazd do Egiptu, zeby robic zdjecia pod woda. Czas realizacji akurat mnie nie interesuje, chce zeby oddali mi pieniadze, a na to czekam juz prawie miesiac...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Co racja, to racja, zwłaszcza, że transakcja nie za pośrednictwem allegro ani nawet nie klepnięta w sklepie www. Oni przecież mają opcję za pobraniem - jak tak kupiłem i chyba nawet nie kosztowało to więcej.
    Tak to jest jak się chce zaoszczędzić parę złociszy. Sprzedawca napisał, że poza allegro pokryje koszty przesyłki, a tymczasem przywłaszczył sobie moje pieniądze...
    Ostatnio edytowane przez maczkus ; 31-03-2009 o 09:54 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów