Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Uwaga na Fotocentrum Aneta Laszczak

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Exclamation Uwaga na Fotocentrum Aneta Laszczak

Witam!

Chciałbym ostrzec przed kupowaniem czegokolwiek w sklepie Fotocentrum.

Adres:

FOTOCENTRUM
    BIELSKO-BIAŁA
    PL.WOJSKA POLSKIEGO 9

Allegro: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4824683

25 lutego zamowilem u nich Canona G10. Zaplacilem od razu przelewem 1689zl i czekalem na przesylke. Po ok. tygodniu dostalem maila, ze aparat zostanie wyslany jutro. "Jutro" dostalem maila, ze sa problemy z dostawa i moze bedzie w przyszlym tygodniu i ze moge czekac (wtedy dorzuca mi jakis gratis) albo moge zrezygnowac i dostac zwrot pieniedzy. Poniewaz pilnie potrzebowalem tego aparatu zrezygnowalem z zamowienia i kupilem uzywany na allegro, a sklep poprosilem o zwrot pieniedzy. Na ten zwrot czekam juz prawie miesiac. Mimo wielu maili od wlascicielki - pani Anety Laszczak - z przeprosinami, zwalaniem winy na ksiegowa, itp. nie doczekalem sie zwrotu. Kilka razy podawala termin, kiedy "pieniazki beda na moim koncie" i lipa. W tym tygodniu ide zglosic to na policje i mam nadzieje, ze ich praktyki zostana ukrocone.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja u nich kupowałem ostatnio 450d body - nie było zadnych kłopotów. Paczka została wysłana następnego dnia po zamówieniu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maczkus Zobacz posta
    Ostrzegam przed zakupami w tym sklepie - to sa zwyczajni zlodzieje.
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Ja u nich kupowałem ostatnio 450d body - nie było zadnych kłopotów. Paczka została wysłana następnego dnia po zamówieniu.
    Będzie jazda
    the silence is deafening

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    To miales szczescie, gratuluje. Ja juz stracilem cierpliwosc...

Coś już napisał Awatar spino
    Miasto
    Ostrów Mazowiecka

Domyślnie

Ja też nie miałem z nimi żadnych problemów...
    UWAGA 26.10.2012 SKRADZIONO: Canon 5D -nr ser. 3431303646; Canon Speedlite 580EX II -nr ser. 352198; Canon 50 f/1,4 -nr ser. 77370854, Canon 85 f/1,8 -nr ser. 49800336, CANON 70-200 f/2,8L IS USM -nr ser. 471918, Tamron SP AF 28-75 f/2.8 -nr ser. 536031; TORBA Canon Deluxe Camera Bag 10EG; KAMERA SONY XDR-NX5E -nr ser. 211529

Domyślnie

Wow ale jaja.
    Ja slyszalem same dobre opinie o tym sklepie.
    Sam nie kupilbym tam , kupuje od lat na allegro taniej i sie nie zawiodlem.

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

coś nie widzę żadnych negatywów. mój kolega tylko tam kupuje - fakt, że osobiście. bardzo sobie chwali.
    canon

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ocenzurowałem nieco. Nie twierdzę że sklep nie zrobił maczkusa w jajo, ale odpowiedzialność za prezentowane tu treści ponosi admin, nie tylko ich autor. Dlatego też nie tolerujemy zbyt mocnych słów, w wypowiedziach prezentujących stanowisko i racje tylko jednej strony sporu.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar maczkus
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Ocenzurowałem nieco. Nie twierdzę że sklep nie zrobił maczkusa w jajo, ale odpowiedzialność za prezentowane tu treści ponosi admin, nie tylko ich autor. Dlatego też nie tolerujemy zbyt mocnych słów, w wypowiedziach prezentujących stanowisko i racje tylko jednej strony sporu.
    Ok, moze troche za ostro pojechalem. Ale wszystko co napisalem to prawda - moge udostepnic cala moja korespondencje z tym sklepem. Popelnilem blad, ze dogadalem sie z nimi mailowo, a nie przez Allegro czy sklep. Gdyby bylo przez Allegro to piekny komentarz by polecial na ich konto.

Coś już napisał
    Miasto
    Bba/Dub

Domyślnie

W listopadzie kupilem u nich 5D bo bylo najtaniej w Polsce i aparat dostalem w dzien od potwierdzenia wplaty kaski na ich konto, w sumie wszystko zajelo 3 dni.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów