Kolory to faktycznie przegiete na ostatniej seriiNo, ale trzeba posprawdzac wszystko najpierw i sobie na nowo "obrobke" opracowac. WB jak teraz patrze psuje sie przez ten profil kolorow wlasnie (jesli chodzi o fiolety na gebach). No, ale wybralem sie testowac to testowalem
Ze światłem były jaja typu: co chwile chmury + 1/3 boiska w cieniu. Odnośnie czasów to w najjasniejszym miejscu chcialem miec iso250 (najmniejsze natywne + 1/6ev) - wyszla 1/2000 (pozniej dopiero zobaczylem, ze takie cos tez mozna ladnie zaprogramowac). Dodatkowo pomijalna utrata jakości pomiędzy iso200, a iso1600. Odnosnie czasow to ja do nożnej za kompletne min. uważam 1/800. Wtedy już trafiają się poruszenia. Dodatkowo za 1/2000 przemawialo to, ze ów poruszen nie bedzie
- a ze testowalem pare nowosci (jak dla mnie) to chcialem wyeliminowac jak najwiecej ew. bledow.
Odnosnie przysłony: w 99,9% robie na pelnej dziurze. 200-400/4 do 2.8 czy 2.0 nie otworze niestety albo i stety, na FF przy 400/4 czasami juz zawodnik bedacy troche za/przed miejscem ostrzenia potrafi byc poza GODodatkowo jeszcze sie myle krecac pierscien zooma (w canonie bylo na odwrot).