Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: [Adrianna] Nieśmiało i powoli. Pierwsze takie.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Addi, popsułeś, oryginał dużo lepszy. Adrianno, staraj się bardziej zastanawiać nad kadrami, zwracaj uwagę na to co się dzieje w tle, gdybyś przesunęła się bardziej w lewo, framuga, która psuje kompozycję nie znalazła by się w kadrze. Acha, sprawdź proszę znaczenie słowa "bynajmniej".
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar Adrianna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Addi, popsułeś, oryginał dużo lepszy. Adrianno, staraj się bardziej zastanawiać nad kadrami, zwracaj uwagę na to co się dzieje w tle, gdybyś przesunęła się bardziej w lewo, framuga, która psuje kompozycję nie znalazła by się w kadrze. Acha, sprawdź proszę znaczenie słowa "bynajmniej".
    Mi też bardziej oryginał przypadł ;]
    A bynajmniej- zostało juz sprawdzone, tylko nie dałam rady zmienic w watku.. za późno już było...; /
    Obiecuję się zastanawiać :>
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Coś nowego z dziś,w końcu trzeba dobrą pogodę wykorzystać i to, że ma się siostrę ;]
    7.
    8. Własnie moja siostra :>
    9. i to też. Próby w portrecie. ;]

Czekam na krytykę :>
    Ostatnio edytowane przez Adrianna ; 31-03-2009 o 17:15 Powód: Automerged Doublepost
    CB galeria.KLIK.
    Się uczę.
    350D + GRIP + C28-80USM

Uprawnienia umieszczania postów