Adrianno nieco odbiegajac od tematu glowneo czyli komentarzy zdjec zaytam o cos innego.
Ile zrobilas do tej pory zdjec i ile z nich Ci sie podoba ?
Ja podam dla przykladu ze jeszcze za czasow kompaktow (raczej lepszych niz tych jakie sa obecnie w telefonach) zrobilem w sumie grubo ponad 15.000 zdjec (zapisanych na dysku mam ok 12.000 po wstepnych selekcjach). Przed zakupem lustrzanki przegladalem je wszystkie i wybieralem z nich najlepsze a w zasadzie tylko bardzo dobre zdjecia. Wybralem ich w sumie 29. Podejrzewam ze na chwile obecna wystawiajac je do oceny na CB moze conajwyzej kilka z nich byloby pozytywnie ocenionych lub byloby zauwazone na kilku z nich wlasnie to co ja chcialem pokazac. Pewnie widzialas moja galerie lustrzankowa i pewnie stwierdzilas ze jest taka sobie - nauki za mna juz naprawde duzo a jeszcze wiecej przedemna - najwazniejsze by cwiczyc i nie poddawac sie a takze nauczyc sie patrzec na swoje zdjecie bez emocji - na tle tych widzianych w necie ktore sie podobaja. Czesto tez zauwazam ze zdjecia ktore uwazalem kilka dni temu za swietne sa dla mnie dzis zwyczajne
Idac tym tropem sadze ze i Tobie zdjecie Muńka przedstawione powyzej moze sie nie podobac za kilka dni![]()