Pokaż wyniki od 41 do 50 z 73

Wątek: [Adrianna] Nieśmiało i powoli. Pierwsze takie.

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Adrianna
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecolab250 Zobacz posta
    A ja powiem tak, mysle ze jestes zafascynowana lustrzanka i szukasz miejsc i obiektow, ktore chcesz pokazac, i tak ma byc... Ale tak jak bylo w porzednich postach musisz "lyknac" troche podstaw o technice robienia zdjec, pozniej zanim nacisniesz spust, zastanow sie co checesz pokazac swoja fotka. Konkretnie chodzi o tresc, ktora ma odbrac ogladajacy (sorry za wielkie slowa). Kolejna sprawa to obrobka fotek w konkretnym sofcie i tutaj znowu teoria ksiazkowo - intrnetowa. Na portalach znajdziesz wiele "podrecznikow" jak zrobic lepsze fotki. Powodzenia
    Witam po małej przerwie i przywiozłam trochę nowych zdjęć z wycieczki do Zakopanego.
    Mała zabawa czasem naświetlania w Dolinie Kościeliska i Giewont w chmurach.(Kosztem choroby się opłacało wejść w deszczu na Gubałówkę.;] )
    Przed wyjazdem jeszcze poczytałam o regułach kadrowania i kompozycji i starałam się je stosowac jak tylko mogłam. A czy widać efekty? Sami powiedzcie.

25.
    26.
    27.
    28.
    29.

Aż sie boję tego co przeczytam, czekam z niecierpliwością.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez lemi Zobacz posta
    szkoda, że uszka ucięte na 3, reszta do kosza, jak dla mnie
    Ale powiedz mi czemu do kosza.
    Wiele zdjęć ludziom może się nie podobać, ale jeśli coś w moich zdjęciach Ci się nie podoba chciałabym żebyś mi powiedział co.
    Ostatnio edytowane przez Adrianna ; 25-04-2009 o 20:39 Powód: Automerged Doublepost
    CB galeria.KLIK.
    Się uczę.
    350D + GRIP + C28-80USM

Uprawnienia umieszczania postów