Szkoda, że tak bardzo przepalone. Wydaje mi się, że kadr trochę ciaśniejszy by się przydał. Pozwoliłem sobie trochę przerobić Twoje zdjęcie - mam nadzieję, że się nie gniewasz :].
Szkoda, że tak bardzo przepalone. Wydaje mi się, że kadr trochę ciaśniejszy by się przydał. Pozwoliłem sobie trochę przerobić Twoje zdjęcie - mam nadzieję, że się nie gniewasz :].
www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą
Addi, popsułeś, oryginał dużo lepszy. Adrianno, staraj się bardziej zastanawiać nad kadrami, zwracaj uwagę na to co się dzieje w tle, gdybyś przesunęła się bardziej w lewo, framuga, która psuje kompozycję nie znalazła by się w kadrze. Acha, sprawdź proszę znaczenie słowa "bynajmniej".
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Mi też bardziej oryginał przypadł ;]
A bynajmniej- zostało juz sprawdzone, tylko nie dałam rady zmienic w watku.. za późno już było...; /
Obiecuję się zastanawiać :>
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Coś nowego z dziś,w końcu trzeba dobrą pogodę wykorzystać i to, że ma się siostrę ;]
7.
8. Własnie moja siostra :>
9. i to też. Próby w portrecie. ;]
Czekam na krytykę :>
Ostatnio edytowane przez Adrianna ; 31-03-2009 o 17:15 Powód: Automerged Doublepost
Zbyt centralnia i przez to 7 jest do niczego.
8-9 nadal robione w ostrym sloncu (polecam powtorke po godz 18:30 i z poprawnym kadrowaniem).
Miala byc krytyka wiec jest![]()
7. Nic nie powiem ;p
8-9. Podobają mi się, spontaniczne, fajnie się ogląda. Na 8 świetnie uchwyciłaś iskierki w oczach siostry, 9 na plus za minkę.
Mała uwaga co do obróbki B-W zerknij na http://canon-board.info/showthread.php?t=44871.
www.kradziej.pl - zabezpiecz sprzęt przed kradzieżą
Ostatnio edytowane przez Adrianna ; 11-04-2009 o 12:28