40D+35L
Zapraszam do komentarzy
40D+35L
Zapraszam do komentarzy
Fajne, fajne.. Ale jak już zdecydowałeś się na k. centralną i kwadrat, to można było zadbać też o lepszą symetrię. Nie mówię, że któreś oko jest bardziej otwarte od drugiego, ale barki są zdecydowanie nierówne. No, chyba, że pod złym kątem oglądam zdjęcie..Poza tym podoba mi się.
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Aaaa, widziałam ten portret już, widziałam- marcowe Digital Foto Video, dobrze pamiętam ;-D? Podoba mi się, zdecydowanie.
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
IMHO, zdecydowanie 3 najlepsza, ale ucięłabym bardziej czoło, bo teraz wydaje się baaardzo wysokieKontrast świetny i modelka bardzo naturalna.
fajne foty
w swoim stylu
Dzięki za komentarze wrzucam następne i zapraszam do pisania gdzie są błędy i co można poprawić.
4
5
kolejne
6
robione 35L które kupiłem jakiś miesiąc temu i jak na razie nie ściągam z puszki.
Ostatnio edytowane przez vs. ; 12-04-2009 o 19:46