Nic dziwnego skoro wiesz jaki styl zdjęć reprezentujemy. Każdy z nas ma specyficzna obróbkę. A może Czymś was zaskoczymy?
Nic dziwnego skoro wiesz jaki styl zdjęć reprezentujemy. Każdy z nas ma specyficzna obróbkę. A może Czymś was zaskoczymy?
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Np zamieńcie się raw-ami do obróbki, tak dla zmylenia forumowiczów![]()
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
No właśnie, bo ja się będę starał skopiować kolegę Venomer'a pod każdym aspektem, światło obróbka, make-up garderoba( w photoshopie dorabiam popękane chodniki i dziury w jezdni) - nawet znalazłem modelkę polskiego pochodzenia z typowymi słowiańskimi rysami ... dlatego tak długo zabierają mi przegotowania
![]()
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 18-04-2009 o 02:41
Tiaaa, a tu wszyscy (oprócz alto, bo ona co innego robi) przebierają nogami z niecierpliwości...
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
Ja jestem za leniwy nawet na przebieranie. Akurat popijam wino (cii, niemoralne). Zdrowie battlowiczów![]()
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
Łosz kiedy damy ankietęBo mnie nosi... Wysłałem już swoje prace.
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
kupe sobie zrob jak cie nosi, bosz ;]
Vitez musisz brać poprawkę na hormony i młody wiek![]()
pamiętam jak ja miałem osiemnaście lat, tak jakby to było wczoraj - ostry zapach wiosny w powietrzu, mrowienie w płucach jak po sztachnięciu się porannym papierosem, gęsia skórka i rozpierający klatkę piersiową łomot serca .. hahaha
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 20-04-2009 o 04:57