To pierwsze jest naprawdę Viteza?:-P Wy też musicie się kiedyś na battle'a umówić..:wink:
To pierwsze jest naprawdę Viteza?:-P Wy też musicie się kiedyś na battle'a umówić..:wink:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
ja wole A.
B jest taaakie banalne
chłopcyyyy, do roboty
Mnie tez sie A bardziej podoba
To na kiedy ustalamy termin? Ja proponuję termin od teraz zaraz... 3 tygodnie?
21.04.09 godzina 0 ? ;>
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
boze. zdaze skonczyc LO zanim wy te foty wrzucicie :]
Alto ja jestem zwarty i gotowy... Synchro z Vanem ;> Van pasuje? Bez przesadnej nagości...
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""
Alto: a to już niedługo, nie? 3 tyg Ci zostały raptem ;-D Jeśli Panowie dotrzymają terminu 21.04, to akurat sie wyrobisz ;-D
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
przegiełam, akurat 24.04 mam zakonczenie roku...:P
panie boze ratuj...
sork za offtop.
Chętnie zobaczę wyniki tego pojedynku, patrząc na prace bojowników można stwierdzić że będzie wybitnie.
"Nie bój się perfekcji, ona nam nie grozi."