Ostatnio edytowane przez Slider ; 05-04-2009 o 17:21
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
To niestety stała praktyka.
Sklep wystawia wirtualny towar z wirtualną ceną tylko po to żeby wyszukiwarka pozycjonowała sklep na pierwszej pozycji. Chodzi o reklamę. Ja takie sklepy omijam szerokim łukiem bo już na początku działają nieuczciwie, i najczęściej mają tylko kilka opinii . Ale tak było od zawsze więc wpływ na średnią cenę też wpływało wcześniej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O, EURO obniżyło chyba dzisiaj o kolejne dwie stówki. Myślałem że w niedziele to nic się nie może zmienić. Chyba te zapowiedzi o totalnych podwyżkach od pierwszego kwietnia to tylko ,,chłyt matketingowy,,
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 05-04-2009 o 18:21 Powód: Automerged Doublepost
A dajcie spokój, w zeszłym roku kupiłem 24-70 canona za 3200 zł dzisiejsze ceny zaczynają się od 4900, szkoda gadać. Choć jest jakieś światełko w tunelu, wczoraj znajomy kupił nowe 5DmkII za ...7900, w porównaniu do 10.000 to różnica masakryczna.
pozdr
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
tak , dzisiaj w EURO AGD taniej ..... może się opamiętali ?