Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: czyżby kryzys w końcu powodował jakieś obniżki..??

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

podwyżki cen sprzętu niektórzy potraktowali zbyt dosłownie ;-)

http://www.allegro.pl/item599599446_..._di_ostry.html
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

jeszcze w tym tygodniu miałem możliwość dostania 5D MKII za 9700 no ale szkoda mi teraz kasy podobno w połowie roku ceny mają spadać wiec warto poczekać..

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rob76 Zobacz posta
    podwyżki cen sprzętu niektórzy potraktowali zbyt dosłownie ;-)

http://www.allegro.pl/item599599446_..._di_ostry.html
    Podobnie jak 1dna osoba w dziale Sprzedam chcac 2100zl za obiektyw 17-85mm

A na skapcu rzeczywiscie da sie zauwazyc delikatny spadek cen patrzac na wykres wiec moze niebawem bedzie lepiej - pozyjemy i zobaczymy :-P
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta

A na skapcu rzeczywiscie da sie zauwazyc delikatny spadek cen patrzac na wykres wiec moze niebawem bedzie lepiej - pozyjemy i zobaczymy :-P
    Wiekszosc porownywarek cenowych nie dosc ze dziala z opoznieniem to pokazuje "wirtualne" oferty, wystarczy podzwonic / popisac aby sie przekonac ze najtansza oferta nie jest taka tania! szczyt to sklep chyba imfoto.pl mimo iz ceny ma najnizsze na ceneo to po przejsciu do strony sklepu jest informacja ze cena na telefon i okazuje sie zdecydowanie wyzsza i sa to niestety czeste praktyki, rynek niestabilny, czesc sprzetu canona ma bardzo ograniczona dostepnosc, jak juz jest to w wysokiej cenie!

pozdrawiam,
    dario

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariog Zobacz posta
    Wiekszosc porownywarek cenowych nie dosc ze dziala z opoznieniem to pokazuje "wirtualne" oferty, wystarczy podzwonic / popisac aby sie przekonac ze najtansza oferta nie jest taka tania! szczyt to sklep chyba imfoto.pl mimo iz ceny ma najnizsze na ceneo to po przejsciu do strony sklepu jest informacja ze cena na telefon i okazuje sie zdecydowanie wyzsza i sa to niestety czeste praktyki, rynek niestabilny, czesc sprzetu canona ma bardzo ograniczona dostepnosc, jak juz jest to w wysokiej cenie!

pozdrawiam,
    dario
    To niestety stała praktyka.
    Sklep wystawia wirtualny towar z wirtualną ceną tylko po to żeby wyszukiwarka pozycjonowała sklep na pierwszej pozycji. Chodzi o reklamę. Ja takie sklepy omijam szerokim łukiem bo już na początku działają nieuczciwie, i najczęściej mają tylko kilka opinii . Ale tak było od zawsze więc wpływ na średnią cenę też wpływało wcześniej.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    O, EURO obniżyło chyba dzisiaj o kolejne dwie stówki. Myślałem że w niedziele to nic się nie może zmienić. Chyba te zapowiedzi o totalnych podwyżkach od pierwszego kwietnia to tylko ,,chłyt matketingowy,,
    Ostatnio edytowane przez Sławek ; 05-04-2009 o 18:21 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ElSor Zobacz posta
    To jeszcze nic. Inna osoba chce sprzedać malo używanego Canona 17-55 IS za.. 200 zł kupuje ktoś?
    Ostatnio edytowane przez Slider ; 05-04-2009 o 17:21
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uprawnienia umieszczania postów