podwyżki cen sprzętu niektórzy potraktowali zbyt dosłownie ;-)
http://www.allegro.pl/item599599446_..._di_ostry.html
podwyżki cen sprzętu niektórzy potraktowali zbyt dosłownie ;-)
http://www.allegro.pl/item599599446_..._di_ostry.html
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
jeszcze w tym tygodniu miałem możliwość dostania 5D MKII za 9700 no ale szkoda mi teraz kasy podobno w połowie roku ceny mają spadać wiec warto poczekać..
Wiekszosc porownywarek cenowych nie dosc ze dziala z opoznieniem to pokazuje "wirtualne" oferty, wystarczy podzwonic / popisac aby sie przekonac ze najtansza oferta nie jest taka tania! szczyt to sklep chyba imfoto.pl mimo iz ceny ma najnizsze na ceneo to po przejsciu do strony sklepu jest informacja ze cena na telefon i okazuje sie zdecydowanie wyzsza i sa to niestety czeste praktyki, rynek niestabilny, czesc sprzetu canona ma bardzo ograniczona dostepnosc, jak juz jest to w wysokiej cenie!
pozdrawiam,
dario
To niestety stała praktyka.
Sklep wystawia wirtualny towar z wirtualną ceną tylko po to żeby wyszukiwarka pozycjonowała sklep na pierwszej pozycji. Chodzi o reklamę. Ja takie sklepy omijam szerokim łukiem bo już na początku działają nieuczciwie, i najczęściej mają tylko kilka opinii . Ale tak było od zawsze więc wpływ na średnią cenę też wpływało wcześniej.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O, EURO obniżyło chyba dzisiaj o kolejne dwie stówki. Myślałem że w niedziele to nic się nie może zmienić. Chyba te zapowiedzi o totalnych podwyżkach od pierwszego kwietnia to tylko ,,chłyt matketingowy,,
Ostatnio edytowane przez Sławek ; 05-04-2009 o 18:21 Powód: Automerged Doublepost
Ostatnio edytowane przez Slider ; 05-04-2009 o 17:21
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.