Czym najlepiej czyścić filtr polaryzacyjny ?
Czym najlepiej czyścić filtr polaryzacyjny ?
Podejrzewam, że pewnie tymi samymi sposobami co w wątku poniżej...Zamieszczone przez Nemeo
http://canon-board.info/showthread.p...highlight=hoya
Dzięki, źle wpisałem do wyszukiwarki / połknąłem jedną literę / i ta nic nie znalazła.
Ale z polarem IMO trzeba bardziej uwazac, w koncu ma on ruchome czesci, jak sie jakis plyn tam dostanie to trudno bedzie to wyczyscic.
Nemeo - jak tam polar jaki kupiłeś i jakie efekty i opinie ?. Sam coś muszę kupić więc pytam , dzięki i pozdr
5d + L plecak
Ja wczoraj kupiłem polara B+W MRC na mój nowy 17-40/4L, jutro lecę do Pragi przetestować nowy nabytekZobaczę czy ten polar wart jest swojej ceny. Do 28-135IS dostałem gratis polara Hamy i rzeczywiście z jakością troszkę na bakier
![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Filtr polaryzacyjny B+W serii MRC Slim 77 mm.Nemeo - jak tam polar jaki kupiłeś i jakie efekty i opinie ?.
Niestety nie zdążyłem go jeszcze wypróbować.
To dokładnie taki sam jak ja (też slimZamieszczone przez Nemeo
)
Ja swój w weekend przetestuje.
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać![]()
Skrzat, czy dobrze rozumiem, że ten filtr slim jest taki sam jak TY?Zamieszczone przez skrzat
![]()
Taka chudzinka z Ciebie? :wink:
Bez urazy ale bardzo zabawnie to zabrzmiało.![]()
To dawajcie chłopaki aaa i jeszcze jedno kupiliście też redukcję z 77mm ( 17-40 l) nie wiem jak 10-22 ?? na np 67 Tamrona ??? jak to działa czy da radę osłonę założyć ?
5d + L plecak