@LISU:
Wszystkim da się zrobić prawie wszystko. Nie zmienia to faktu, że wiele fotografii się robi wyższymi modelami łatwiej. Jest większe prawdopodobieństwo uzyskania technicznie dobrego foto na sprzęcie wyższej klasy.
W takim przypadku, mogę ponowić pytanie: po co ci XXXD? To D60, 10D & spółka nie wystarczają? Można je kupić za grosze.
Bardzo ciekawe jest wyciąganie z rękawa linków...ciąg dalszy cyklu "a ja, a ja, to znam kolesia...". Piaskownica.
@pan.kolega:
Cóż, jeżeli próbujesz pisać jakie dyrdymały (popatrz na swoje 'punkty' i zastanów się nad ich sensem)?
Poza tym, tak myślałem....jak się zechce, to i wizjer w Hasslu będzie równie dobry, co w XXXD. Wystarczy tylko się obruszyć i napisać swoją rację.
"Ta sama wielkość i jasność, tylko nie ładność" hłe hłe hłe...
@jotes25
Z cięższym szkłem każdy zestaw ma środek ciężkości poza korpusem. Zestaw z "jedynką" też.
@Bobek1971
Jak to możliwe, że 1Ds Mark III ma lepszy AF od 1000D, przecież obydwa mają Digice III?

Heh, mam wrażenie że opadło mnie kółko adoracji 500D.
Każdy musi sobie udowodnić, że jego maszinka jest najlepciejsza na osiedlu, że wyższe modele wprawdzie istnieją, ale tak naprawdę nie mają żadnej przewagi nad naszym plastikowo-metalowym bożkiem. Zupełnym przypadkiem okazuje się, że wszystkie cechy, jakie ma XXD, są cechami pozytywnymi. Brawo heheh.