Strona 15 z 49 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 490

Wątek: Canon EOS 500D

Bywalec
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Na allaha. Oby to jednak było pryma aprilis.
    EOS R + 6D + 24L + 35IS + 50 1.4 + 85 1.8

Fotograf ślubny Opole
    facebook

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stanislaw Zobacz posta
    Jest, jest.. 50D Canona wchodził na rynek z niższą ceną.. Ale jak widać cyfrowe też jakieś tanie chwyty marketingowe stosują:
    - 9-punktowy autofokus z szerokimi polami
    - duży, jasny wizjer

Ciekawe co to są te szerokie pola I czemu nie zaznaczyli tego przy poprzednikach, skoro (jak nietrudno się domyślić) to ten sam układ AF. A skoro 500-tka ma duży wizjer, to ciekawe co ma 50D, nie wpsominając już o FF
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    pomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stanislaw Zobacz posta
    Niestety to nie jest żart. W brytyjskim Jessops od tygodnia mozna zamawiac 500D (w pre-order) w takich wlasnie cenach(po przeliczeniu na zlotowki). Tutaj podaje sznureczek - http://www.jessops.com/online.store/...promo_preorder . Na Amazon ceny są takie same.

Uzależniony

Domyślnie

Tam pewnie też żartują
    Oby.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

niestety nie. zobacz ile stoi w park cameras http://www.parkcameras.com/11344/Can...m-IS-Lens.html niestety takie ceny na poczatek i to nie tylko z dnia dzisiejszego -te ceny od paru dni.

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

entry level za 4000zł??

FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A tu tekst znaleziony za pośrednictwem Onetu.
    Cytat Zamieszczone przez fkn.pl
    Aparat fotograficzny do nagrań wideo

Canon wprowadza aparat fotograficzny EOS 500D, który dzięki rozdzielczości 15,1 megapikseli i funkcji nagrywania filmów Full HD będzie doskonałą lustrzanką cyfrową dla tych, którzy pragną uchwycić wiele aspektów życia w jego najważniejszych momentach.

Duża rozdzielczość matrycy połączona jest z wysoką czułością ISO - 3200 (rozszerzalna do 12800), co pozwala fotografować w niemal zupełnych ciemnościach. Producent wyposarzył aparat w procesor DIGIC 4 dzięki któremu zminimalizowano szumy na fotografiach.

Jedną z dostępnych opcji jest tryb Film i możliwość nagrania wideo. Jakości filmu to Full HD (1080p), który można odtworzyć na dowolnym telewizorze HD za pośrednictwem złącza HDMI.

W lustrzance jest 3,0-calowy ekran ClearView o wysokiej rozdzielczości, przydatny przy przeglądaniu zapisanych fotek lub filmów oraz podczas Live View, gdy fotograf chce wykonać ujęcie pod nietypowym kątem.

Najważniejsze cechy:
    15,1-megapiskelowa matryca CMOS formatu APS-C
    Funkcja nagrywania filmów Full HD i złącze HDMI
    Czułość ISO 100-3200 (rozszerzalna do 12800)
    Do 3,4 kl./sek. w trybie zdjęć seryjnych
    3,0-calowy ekran LCD ClearView o rozdzielczości VGA, z obsługą trybu Live View
    9 szerokich pól AF
    Procesor DIGIC 4
    Zintegrowany system czyszczący EOS
    źródło: Canon
    http://www.fkn.pl/1,462,1945951,1,wiadomosc.html

I jak tu nie kupić takigo cuda .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A tu tekst znaleziony za pośrednictwem Onetu.
    I jak tu nie kupić takigo cuda .
    No.. Zgadzam się:-) Ale co do czułości to przesadzili z tym chwaleniem; ja potrafię przy ISO 100 zrobic fotkę w niemal calkowitych ciemnościach i nawet ją prześwietlić..
    Oczywiście pomijając fakt na jakim portalu zamieszczono tą informację, to jeden z pierwszych komentarzy dotyczy oczywiście błędu ortograficznego, o którym reszta zawzięcie debatuje
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slider Zobacz posta
    Oczywiście pomijając fakt na jakim portalu zamieszczono tą informację, to jeden z pierwszych komentarzy dotyczy oczywiście błędu ortograficznego, o którym reszta zawzięcie debatuje
    Jak to na forach 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

seba22221
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ticalion Zobacz posta
    Niestety to nie jest żart. W brytyjskim Jessops od tygodnia mozna zamawiac 500D (w pre-order) w takich wlasnie cenach(po przeliczeniu na zlotowki). Tutaj podaje sznureczek - http://www.jessops.com/online.store/...promo_preorder . Na Amazon ceny są takie same.

ja widzialem juz prezentacje w dwoch polskich sklepach ciekawe czy cena sie utrzma

http://www.multimedia-sklep.pl/Canon...OWOSC-264.html
    http://www.fotoplus.pl/aparaty-cyfro...ki/Canon/500-D

Strona 15 z 49 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów