Pokaż wyniki od 1 do 10 z 490

Wątek: Canon EOS 500D

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eelbe Zobacz posta
    To seria pytań
    -Fajny jest? xD
    -kupiłeś w necie czy w normalnym sklepie
    -jaka karta pamięci i czy szybko robi zdjecia seryjne z nią czy się dławi po jakimś czasie
    -ile zajmuje film w fullhd i hd (1s)
    -lepiej sie go trzyma niż 450d? Bo miałem okazje pomacac w sklepie poprzednika, a 500d kupię chyba przez neta (cena)
    Fajny jak każdy Canon :-) a tak serio to jak miałes w ręku 450d to dużej różnicy nie zaznasz.Film ( to jest chyba największy minus aparatu a to dlatego że dla mnie aparat to aparat,kamera to kamera,nie lubię 2 w 1 ) sprawdziłem to specjalnie dla ciebie 9 czuj się wyrózniony ) 20 sek zajmuje 64,7 mb.Sporo,tak mi się przynajmniej wydaje.Nie wiem także czemu nie wyświetla sie ani jedna informacja odnośnie nagrywania po za czerwoną kropką.nie wiem ile zostało jeszcze miejsca na karcie,ile czasu minęło.Może coś się zmienia w ustawieniach ( jak ktoś wie niech pisze ).Aparat trzyma sie nieco lepiej bo ma troszkę więcej gumy.kupiłem w sklepie fotoit jak większość sprzętu ( oddałem 450d i dopłaciłem za 500d )
    Ostatnio edytowane przez wojtek_j ; 15-05-2009 o 21:01
    7d / 580 EXII / 430ex / 10-22 / 17-55 2.8 / 24-105 / 70-300 is / 50 1.4 / filtry i różne tam

Uprawnienia umieszczania postów