Strona 17 z 49 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 490

Wątek: Canon EOS 500D

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Na stronach canona nie ma o tym ani słowa. Nie wydaje mi się żeby to dali.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

podobno były 2 wersje przedprodukcyjne 500d- jedna z mikroadjustem a druga nie, i ostatecznie zdecydowano na tą drugą wersje ,widocznie dlatego żeby nie robić konkurencji pod tym wzgledem 50d -który wtedy na pewno by się gorzej sprzedawał

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Albo dlatego, że konkurencja nie dopisze i/lub 60D będzie mógł być tylko nieco odświeżoną wersją 50D.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Na stronach canona nie ma o tym ani słowa. Nie wydaje mi się żeby to dali.
    Dalbym glowe ze widzialem to na stronie. niestety teraz tego nie ma wiec wycofuje to co mowilem...
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Czyli zakąłdając wątek o następcach wiemy na pewno:
    60D dostanie z 5D mk II filmy
    a 550D dostanie micro adjustment z 50D.

Chociaż równie dobrze może być jakiś inny kosmos którego się nie spodziewamy a będzie on totalnie niepotrzebny ....

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Dalbym glowe ze widzialem to na stronie. niestety teraz tego nie ma wiec wycofuje to co mowilem...
    Bardzo prawdopodobne. Nieraz już tak się zdarzało, że na dpreview (pomijając ewidentne błędy) dane różniły się od oficjalnych. Tak było min. ze słynnym AF-em w 5D mkII. Początkowo też były tam wszystkie krzyżowe.
    Kapitan Wagner

seba22221
    Guest

Domyślnie

Dla zainteresowanych EOS 500D, najprawdopodobniej pojawi sie we wtorek/srode nie ma 100% pewnosci ze cena sie utrzyma ale sprawdze i jak cos dam znac

http://www.multimedia-sklep.pl/Canon...OWOSC-264.html

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie żebym był "na kupnie" ale ta cena to dla mnie jakaś parodia 8).
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar noeee
    Miasto
    Wrocek

Domyślnie

Czyli samo body około 3200 PLN ....

Ja tylko mam nadzieję że Goldman Sasch skończy już niedługo dojenie polskich firm na kontraktach i złoty wróci do poziomu 3.6-3.8 za euro i wtedy dodając jeszcze lekki spadek (bo wtedy 500'ka nie będzie już nie extra nowością) body będzie za 2500 PLN
    5D MK2, 450D, 10-22/3.5-4.5, 28/1.8, 50/1.4, 100 L IS, 70-200/4 L IS, 24-105/4 L IS, 18-55 IS, Kenko 1,4x, Metz 58 AF-1 i inne
    100 2.8 macro - sprzedam

seba22221
    Guest

Domyślnie

wiadomo zawsze placi sie frycowe za pierwszenstwo w nowosciach:-P przypominam ze 450 jak wchodzila to byla w cenie ok 2800zł w kicie ale byla inna cena waluty. Optymalna cena 500d powinna byc kwota wlasnie zblizona w ok 2900 za kit:razz:

Strona 17 z 49 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów