Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Głupiejące programy w 350D

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    Tak, problem jest znany, jest to uszkodzenie pokrętła. W zasadzie zostaje serwis.
    Prawdopodobnie właśnie tak. Dobrze że jest zamiar zakupu 40D. Napisz jakie zażyczą sobie koszta naprawy, może się komuś przyda (oczywiście jeżeli w ogóle takowa wchodzi w grę).

siwa
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kronos Zobacz posta
    Prawdopodobnie właśnie tak. Dobrze że jest zamiar zakupu 40D. Napisz jakie zażyczą sobie koszta naprawy, może się komuś przyda (oczywiście jeżeli w ogóle takowa wchodzi w grę).
    Jutro się skontaktuję z serwisem. On już dawno po gwarancji, jest jakaś alternatywa oprócz Żytniej?
    Sprzedawać go raczej nie będę, dla nastolatka na szlifowanie umiejętności, jak znalazł. Mam chętnego w domu

Dzięki za odpowiedzi.
    siwa

Domyślnie

Szkoda oddawać na części, skoro może kogoś wiele nauczyć. Z alternatywami do Żytniej trochę słabo jest. Można tak:

Rüdiger Maerz GmbH
    Kurfürstendamm 102
    10711 Berlin

W warszawie jest (często polecany) prywatny serwisant, jednak ja jestem z poza stolicy, nigdy więc nie korzystałem, nie znam nawet dokładnego adresu (przeszukaj forum).

Sprawdź jeszcze ten wątek może ktoś serwisował podobną usterkę:

http://canon-board.info/showthread.php?t=17120

siwa
    Guest

Domyślnie

Napisałam do dwóch warszawskich, na Żytnią i na Żurawią. Berlin trochę za daleko :)
    Niestety żadnych konkretów na maila. Muszę się przejechać i szybko zacząć rozglądać za tym 40D :/

pozdrawiam
    i dzięki jeszcze raz
    siwa

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów