Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Mieszany widok

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    hehe a kto jest frajer ? ten co nie umie sie przed piecioma roslymi osilkami obronic? no rzeczywiscie frajer, bo nie dal rady...
    Nemeo, polemizuj, niech wiedza ze na slasku wcale nie ma tak zle Slask to piekne miejsce raczej
    o frajerach widzę, że napisali dalej więc nie będę rozszerzał.
    Cytat Zamieszczone przez kocis
    Frajer to taki koleś, który nie zna praw przyrody i pcha się sam w enklawy zastrzeżone dla tubylców. Tak jest i na Śląsku i w Warszawie, Poznaniu i Łodzi też. Pewnie i w Londynie, Paryżu i ....
    A niektórym nadzieja ustrzelenia ciekawego kadru przysłania rozsądek.
    tu mogę urazić kogoś, (ttrudno) jak kiedyś latałem ze sprzętem to pierwsze pytanie - skąd jesteś i kogo znasz. jak nie znasz nikogo - to frajer, buch w czapkę, sprzętu ni ma i kropka. :-( (wolę nie polemizować)
    a co do śląska - to klimacik macie niezły może ciut za dużo SO2 i CO2 , ale co prawda to prawda Śląsk to pikne miejsce :wink:
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K2_verti
    tu mogę urazić kogoś, (ttrudno) jak kiedyś latałem ze sprzętem to pierwsze pytanie - skąd jesteś i kogo znasz. jak nie znasz nikogo - to frajer, buch w czapkę, sprzętu ni ma i kropka. :-(
    I, z tego co wyczuwam z Twoich kilku ostatnich postow, uwazasz to za normalne? Bo przeciez "wystarczy chodzic tam, gdzie sie kogos 'zna'"...

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    I, z tego co wyczuwam z Twoich kilku ostatnich postow, uwazasz to za normalne? Bo przeciez "wystarczy chodzic tam, gdzie sie kogos 'zna'"...
    napisałem tylko to z czym się do tej pory spotkałem i jakie jest moej odczucie! z drugiej strony przecież nie znam wszystkich ziomali na Woli, MOkotowie czy w innej dzeilnicy w innym miescie. moja rada poprostu trzeba uwazać!
    uważam to za chore, że aby chodzić ze sprzętem trzeba mieć waszą posturę, w kieszeni zawsze gaz, lub rozglądać się po bokach czy ktoś nie obserwuje.
    może się to zmieni - wejdzie jakaś ustawa zakazującą chodzić w dresach w godzinach 10-22, może surowsze i "szybsze" prawo...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

uważam to za chore, że aby chodzić ze sprzętem trzeba mieć waszą posturę, w kieszeni zawsze gaz, lub rozglądać się po bokach czy ktoś nie obserwuje.
    może się to zmieni - wejdzie jakaś ustawa zakazującą chodzić w dresach w godzinach 10-22, może surowsze i "szybsze" prawo...
    Dokładnie Tak !
    Nie ma swobody...
    Pewni ludzie (czyt. dresy itp) powinni już mieć przestrzelone kolana i uj***e palce żeby im się ręce na wózkach ślizgały...

polskie prawo to chyba jakiś żart...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kiedyś kradli 'bejzbolówki' czy też buty, bluzy itp jak się nie znało kilku jakiś zespołów rapowych itp.
    Wszyscy się wtedy uczyli...
    1) Bisti Bojz
    2) Pablik Enemy
    3) Tupak Szakur
    4) Chór Mazowsze
    5)...

Może też się czegoś trza nauczyć to dresy dają spokój...

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    polskie prawo to chyba jakiś żart...
    W krajach muzułmańskich nie certolą się ze złodziejami...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    W krajach muzułmańskich nie certolą się ze złodziejami...
    powracam wiec do tematu zwalczania zla zlem, na moim osiedlu chlopakowi ktory chcial dziewczynie, choc ona nie chciale, to on i tak zrobil, to wzieli i mu ucieli narzad... tez sie nie certolili, upitolili razem z noga pila lancuchowa... pal licho czapke bluze komorke wszystko to prawie nie ma u mnie zadnej wartosci, ale na moja licha stopke musialem harowac przez 4 miesiace, odmawialem sobie cholera wszystkiego nawet wolnych sobot i niedziel, i ktos moze mi to zabrac bo gramy we frajera i cwaniaka ? o nie panowie, tak to my polski nie zbudujemy....
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wcale nie trzeba. Ja chodze normalnie i zyje. Powiedzcie drodzy forumowicze, czy wszyscy byliscie pozbawieni dobytku ze tak biadolicie jak to "trzeba z gazem"? Jezdzac samochodem realnie narazacie sie na smierc co widac na codzien na ulicach (ja praktycznie codziennie widze wypadek), a zeby ktos komus aparat wydzieral z rak? Od wielkiego dzwonu sie zdarzy (choc ja nie widzialem). Mysle ze jestescie mocno przewrazliwieni, co z kolei nie dziwi bo to forum w naturalny sposob grupuje ludzi ktorym na tym sprzecie zalezy (jak ich zwa gdzie indziej - onanistow ). Im cenniejsze dla nas to co posiadamy, tym bardziej sie obawiamy straty, nawet gdy ryzyko jest statystycznie mniejsze. Co nas prowadzi do konstatacji "Canon ponad zycie"

Poza tym: prawo juz teraz zakazuje kradzierzy i nikt nie przestanie krasc nawet gdy beda wieksze kary.
    "Dresy" w 90% nie chodza w dresach
    Ostatnio edytowane przez fredi ; 28-07-2005 o 20:25

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi
    "Dresy" w 90% nie chodza w dresach
    dobre

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

a tak mi sie w oczy rzucilo

cos w tym jest

Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 28-07-2005 o 20:55

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów