Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mantiz Zobacz posta
    Jesli napastnik bedzie jeden to i owszem, druga osoba sie przyda, ale jesli bedzie dwoch na dwoch wtedy opryszki nie beda sie raczej dlugo zastanawiac i tez zaatakuja. Codziennie nosze sie z dosyc drogim sprzetem wideo po miescie (z osoba towarzyszaca-dziennikarz) i bywaja chwile, w ktorych zwieksza sie stezenie adrenaliny we krwi Odpukac jak do tej pory udawalo mi sie obronic :P
    Kto samotnie nurkuje ten umiera samotnie,przeczytalem przed laty[po francusku ] na ostatniej stronie mojego pierwszego międzynarodowego[wtedy rzadkośc pierwsza niedoceniona próba integracji]patentu płetwonurka.Hi,Hi napisali na tej ostatniej stronie tak:Nurkując korzystaj bardziej z glowy niz z płetw..[po francusku ]Prób fotograficznych nie opiszę ani nie pokażę,[nie będziecie sobie ze mnie łachów drzeć]
    Co dwoch[z jajami]to nie jeden.Pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeśli potrafisz jedna ręką fotografować a drugą utrzymać pieska to śmiało.

To jest Bona.Mój dobry cień.Jestem duzym pogodnym facetem.Ona jest dużym miłym psem.Naprawde nigdy sie nie denerwuje.Nawet gdy.. ja tez sie wtedy nie denerwuję ,trzymac pieska to moj cień, no wlasnie to nie mój wladca,rozumiemy się bez słów.Sprawdzone.Nigdy jej nie trzymam. Slyszy i rozumie mój oddech.Każdą myśl.Odwaga?Zaden pies{ [czlowiek][porzadny]}nie zna tego slowa.Trudno,trzeba.To jest wlasciwe słowo.Kochajcie swoje psy.Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-12-2007 o 02:44 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja tam się nie mam czego obawiać :wink:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    To jest Bona.Mój dobry cień.Jestem duzym pogodnym facetem.Ona jest dużym miłym psem.Naprawde nigdy sie nie denerwuje.Nawet gdy.. ja tez sie wtedy nie denerwuję ,trzymac pieska
    Rozumiem, że fotografując trzymasz ją na smyczy i w kagańcu?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Rozumiem, że fotografując trzymasz ją na smyczy i w kagańcu?
    A od czego jest C EF 1200 + TC x2

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nigdy jej nie trzymam. Slyszy i rozumie mój oddech.Każdą myśl.Odwaga?Zaden pies{ [czlowiek][porzadny]}nie zna tego slowa.Trudno,trzeba.To jest wlasciwe słowo.Kochajcie swoje psy.Pozdrawiam.
    Nie chodzi mi o podejście do psa ale do przepisów. Pies wyprowadzany na spacer powinien być na smyczy i w kagańcu, inaczej może cię mandat czekać (parę razy już widziałem wypisywanie mandatów przez straż miejską z tego właśnie powodu). Szczegółów podstawy prawnej nie znam - tylko ogólnie ostrzegam.

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Szczegółów podstawy prawnej nie znam - tylko ogólnie ostrzegam.
    Podstawa to zwykle uchwała Rady Miasta, a mandat na podstawie art. 77 kodeksu wykroczeń: "Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany."

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Nie chodzi mi o podejście do psa ale do przepisów. Pies wyprowadzany na spacer powinien być na smyczy i w kagańcu, inaczej może cię mandat czekać (parę razy już widziałem wypisywanie mandatów przez straż miejską z tego właśnie powodu). Szczegółów podstawy prawnej nie znam - tylko ogólnie ostrzegam.
    Duzy off top, ale ten przepis jest kretynski na calej linii. Bo do czego to dochodzi, zebym ja swojego psa musial bronic przed bezpanskimi kundlami, ewentualnie agresywnymi ratlerkami starszych pan Bo kiedy pies ma kaganiec, na obrone nie ma szans.

Swoja droga ratlerki, albo jamniki sa duzo bardziej niebezpieczne niz prowadzony przy nodze, dobrze ulozony bokser, owczarek, czy inny rottweiler. IMO na 100% wystarcza sama smycz, a kaganiec w momencie kiedy pies ze smyczy zostaje spuszczony.
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

A jest przepis, w jakim stroju powinno się wyprowadzać dresa na spacer?
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Nie chodzi mi o podejście do psa ale
    Rozumiem co chcesz powiedziec.wiem ze lubisz stworki rozne.Szacunek dla Ciebie za to{[mam trzy koty].i jestem gabarytowo większy od Ciebie ,a wiec na pewno mam rację}.Przykro mowic ale na stare lata zaczynam się robic troche upierdliwy jesli chodzi o prawo do Życia ktore czlowiek [ ] rezerwuje tylko dla siebie,powiedz czym byłby swiat bez kotów . Dlatego nie odpuszczam.a mandat? mandat K...zapłacę a mój pies nie bedzie mial na twarzy kagańca..Pozdrawiam Cię.
    [QUOTE=Bagnet007;399347]Ja tam się nie mam czego ob,,[Quote]
    Corka moja ma takiego tygrysa,Kubek w kubek.Wynajmowali w miescie ... mieszkanie i z tego powodu tygrys byl półtora roku u mnie.Bardzo mi go brakuje.Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 08-12-2007 o 00:18 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Rozumiem co chcesz powiedziec.wiem ze lubisz stworki rozne.Szacunek dla Ciebie za to{[mam trzy koty].i jestem gabarytowo większy od Ciebie ,a wiec na pewno mam rację}.Przykro mowic ale na stare lata zaczynam się robic troche upierdliwy jesli chodzi o prawo do Życia ktore czlowiek [ ] rezerwuje tylko dla siebie,powiedz czym byłby swiat bez kotów . Dlatego nie odpuszczam.a mandat? mandat K...zapłacę a mój pies nie bedzie mial na twarzy kagańca..Pozdrawiam Cię.
    Cytat Zamieszczone przez Bagnet007 Zobacz posta
    Ja tam się nie mam czego ob,,
    Corka moja ma takiego tygrysa,Kubek w kubek.Wynajmowali w miescie ... mieszkanie i z tego powodu tygrys byl półtora roku u mnie.Bardzo mi go brakuje.Pozdrawiam.
    Super psisko. Traktuje go prawie jak człowieka :smile:. Mam podobne poglądy nt. m.in. kagańców jak Ty, ale to już off-topic.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów