Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Harnash
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Również czytałem ten wątek na forum N.

Jak do tej pory nie miałem żadnych poważnych ekscesów... No może tylko jeden...
    "Robiłem" właśnie architekturę i poczułem jak ktoś się przemieszcza z tyłu - odwróciłem się i zobaczyłem trzech ziomków skradających się do mnie. Jak tylko zobaczyli że ich zauważyłem to zmienili zamiary (na ich szczęście ).
    Sprawa działa się w ścisłym centrum miasta więc ryzyko jest wszędzie.

Pozdrawiam.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

.. poza czarnym sprzetem mierze 197cm i waze 115kg..

Coś już napisał Awatar Harnash
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    .. poza czarnym sprzetem mierze 197cm i waze 115kg..
    Fakt - rozmiar się jednak liczy ;-)
    Najważniejsze to nie prowokować (wiem łatwo mówić...) Ciężko się bronić mając przy sobie 10 kilo sprzętu wartego kilka-kilkadziesiąd tysięcy PLNów...

Co prawda dopiero zaczynam przygodę z aparatem ale już wyrobiłem sobie nawyk chowania sprzętu gdy go nie potrzebuję i trzymania go w dyskretny sposób.

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

gdyby ,,dresiarze'' byli cwani, to by weszli na nasze forum, poczytali opisy pod osobami, i juz by wiedzili na kogo sie czaic na nasze szczescie nie sa...
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Zapewniam Cię, że nikomu to nie przyjdzie do głowy.
    Nie no tak ale wystarczy, że będzie czekał u krawca na nowy model "adika" a tam bedzie TV włączone i teleexpress i tam ktoś ważny i tłum fotoreporterów i las białych "elżbiet"

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

trzeba sie czyms zainteresowac zeby wiedziec po ile to cos chodzi... skad taki maly biedny dres ma wiedziec ze L ki sa tyle warte? jak dla niego cyfrowy aparat to samo body a obiektywy to juz pryszcz...poza tym towar trzeba gdzies sprzedac a sprzetu specjalistycznego nie sprzeda sie na bazarze... co innego kompakty te to pewnie chodza jak swieze buleczki....

najlepszym rozwiazaniem wydaje sie analog np 1n :-)

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    trzeba sie czyms zainteresowac zeby wiedziec po ile to cos chodzi... skad taki maly biedny dres ma wiedziec ze L ki sa tyle warte?
    bo tu chyba tez obowiazuje zasada - ty masz ja nie mam, ***, ja mam ty nie masz. A po ile to chodzi to sie na melinie dowie...
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

I jescze obowiązuje taka zasada że jak zobaczył w telewizji to napewno jest super i drogie.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

nie maznaczenie nie ustalimy co powoduje dresami (poza checia pozyskania kasy) ze akurat wybieraja sobie tego a nie innego... mysle ze ubior jaki i sposob bycia jak i jescze wiele innych czynnikow moze sprzyjac do bycia napadanym... mozna dostac akurat dlatego ze dres jest wkur.. po jakiejs awanturze z panienka i wyszedl na miasto sobie ulzyc a ty akurat stales w pieknej bramie... jak juz ci wklepal to jeszcze plecka zabral ... no bo co ten plecak bedzie sobie sam tak lezal na bruku jescze go ktos ukradnie :-)

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    ... jak juz ci wklepal to jeszcze plecka zabral ... no bo co ten plecak bedzie sobie sam tak lezal na bruku jescze go ktos ukradnie :-)
    koledzy na melinie przypilnuja sprzętu, ale niewiadomo czy właściciela znajdą :sad: to właśnie jest rzeczywistość polski
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Strona 3 z 22 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów