Strona 8 z 24 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

korespondent wojenny to prędzej kulkę dostanie a nie mu ktoś sprzęt ukradnie
    Jedno z drugim się przecież nie kłóci.

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dolek
    korespondent wojenny to prędzej kulkę dostanie a nie mu ktoś sprzęt ukradnie
    czyli wniosek z tego watku jest taki ze jednak fotografowanie w domu tablic testowych ma swoje zalety
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

czyli wniosek z tego watku jest taki ze jednak fotografowanie w domu tablic testowych ma swoje zalety
    Właśnie, ale oprócz tablic możesz jeszcze fotografować, ale już tylko w miare "bezpiecznie" np. teściową.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Czyli według ciebie korespondent wojenny to frajer ?
    Ależ nie! Nigdy bym tak nie pomyślał! Jak tak można!
    I nie tego dotyczy wątek.

Podglądałem w akcji ludzi z dużej agencji. Pstykali linhofem (~350kzł). Ekipa składała się z fotografa, dwóch asystentów i jadnego gościa, który trzymał się z boku i źle mu patrzyło z oczu.
    Myślę, że dla bezpieczeństwa wystarczy szwędać się z kimś i najlepiej żeby to nie był fotograf. Na przykład: po Krakowie łażę z rodowitym krakowiakiem, mało że zna miasto jak mało który przewodnik, to jeszcze jet słusznej postury i w dodatku dość nieufny.

A w niedzielę będę na zlocie harlejowców i inntych takich. Dresiarze przy nich to pikusie. Ale aparat możesz położyć gdzie chcesz i skoczyć po piwko. I nikt go nie tknie. Taka to subkultura.

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semtex
    Polaco ,

To ja byłem własnie szukałem czegoś nowego do pstrykania - super że wyglądam jeszcze tak młodo
    Hmmmm, jakos po avatarze nie wygladasz na zadnego z nich
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kocis
    A w niedzielę będę na zlocie harlejowców i inntych takich. Dresiarze przy nich to pikusie. Ale aparat możesz położyć gdzie chcesz i skoczyć po piwko. I nikt go nie tknie. Taka to subkultura.
    fotkami sie pochwal jak zrobisz
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Pewnie że się pochwalę.

gwizdek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marfackib
    świetny pomysł, co szkodzi wsadzić do torby butelkę z gazem
    .
    NO pomysł świetny a jak buchną nam torbe to i przy pogoni może użyją przeciwko Nam - chyba lepiej trzymać w kieszeni (lepiej mieć szykie nogi hehe) - nie ma to jak liczyć na siebie samego.

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak sie ten watek czyta, to lepiej sie na zbieanie znaczkow z fotografowania przezucic. Ja jestem wlasnie takim "wysokim chudym", jak ide robic zdjecia to mam aparat na wierzchu (reka, nie szyja), nie bede wyjmowal co 30 sekund zeby sparwdzic kadr. Fotografuje glownie miasto i architekture, bardzo lubie zaniedbane dzielnice. Nie ograniczm sie do ulic, laze po bramach, rozpadajacych sie drewnianych klatkach schodowych w kamienicach, nie raz zdarzyo sie lazic po dachach, piwnicach, opuszczonych fabrykach. Brzydze sie zdjeciem robala, kwiatka, kota, dziecka i innej cholery. I zyje. Moze kiedys mnie okradna, ale troche dobrych (mam nadzieje ze dobrych) zdjec mi zostanie. Jak sie bede bal na zapas, to tylko odlezyn w domu dostane.

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi
    Brzydze sie zdjeciem robala, kwiatka, kota, dziecka i innej cholery.
    Chyba trochę przesadziłeś. Nie ma chyba bardziej uroczego motywu niż dzieci
    A wracając do tematu to łażenie po rozpadających się ruderach i innych cholerach może skończyć się nie tylko łomotem od dresów i utratą sprzętu ale również nieszczęśliwym wypadkiem i też utratą sprzętu

Strona 8 z 24 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów