lub my tylko focimy z okien![]()
lub my tylko focimy z okien![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
luknij na strone kavoopopatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse
nikoniarze to cienasy poprostu hrhhr i`m joking ofcourse![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Ja zawsze chodzę zkolegami którzy mnie otaczają - może dlatego tak mało zdjęć robię bo ... tylko oni na około
5d + L plecak
EEEEE tam. Na pewno ktoś im czyta i n n ą grupe i są przekonani, że takiego G... nikt od nich nie kupi.
Z taką ekipą to można focić w najbardziej podłych śląskich dzielnicach, a wierzcie mi chyba w całej Polsce nie ma gorszych niż na Śląsku.popatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse
no Nemeo, moze jeszcze tylko praga... warszawska oczywiscie![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
mysle ze w łodzi jest gorzejsprzedalem ostatnio pentaxa gosciowi z Lodzi.. kupil facet synowi i musi z nim wszedzie chodzic bo czesto jego syn zdyszany do domu wracal
No nie wiem, nie wiem, polemizowałbym.no Nemeo, moze jeszcze tylko praga... warszawska oczywiscie
ja mieszkam tu już tyle lat i normalnie łążę z c na szyi i jakoś mi nikt nic nie urwał, więc nie jeżdzić mi tu jak na łysej kobyleZamieszczone przez thorin
![]()
praga jest the best i ma swój klimat. a że dresa jest tu mnogo to nie znaczy że wszystkich się goli.
goli się tylko frajera :wink:
a stracić sprzęt można wszędzie - w centrum przed komendą też
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
hehe a kto jest frajer ? ten co nie umie sie przed piecioma roslymi osilkami obronic? no rzeczywiscie frajer, bo nie dal rady... fakt wszedzie mozna stracic sprzetm najgorsze jest tylko to ze oni potem sprzedaja go za 1/5 lub 1/10 wartosci... Nemeo, polemizuj, niech wiedza ze na slasku wcale nie ma tak zleSlask to piekne miejsce raczej
choc na wilhelmine za gierka wielkiego wpuszczali tylko znajomych, a tych co nie umieli sie wylegitymowac znajomosciami kluli pod zebro...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.