Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Mieszany widok

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    polecam film "Święci z Bostonu", moze zaden z niego instruktaz jak lac dresow
    Eee, tak zle jak to jest pokazane w tym filmie to w Bostonie nie jest. No moze gdzies w ciemnych alejkach Poludniowego Bostonu...
    To jest przynajmniej zaleta mieszkania poza Polska - tu przynajmniej nie ma dresow i nikt sie nie interesuje DSLRem powieszonym na szyi (choc czasem niektorych latynoskich "miskow" na ulicy to sie mozna przestraszyc).

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    To jest przynajmniej zaleta mieszkania poza Polska - tu przynajmniej nie ma dresow i nikt sie nie interesuje DSLRem powieszonym na szyi (choc czasem niektorych latynoskich "miskow" na ulicy to sie mozna przestraszyc).
    O to wlasnie mi chodzilo...
    Dokladnie tez mi sie tak wydaje...
    Wiadomo, że teoretycznie wszędzie może być niebezpiecznie, ale na zachodzie nie ma chyba takiego stresa...
    Przebywałem 1,5 roku w UK, nie miałem jeszcze wtedy żadnego sprzęta, a zdarzało mi się widywać kilkunastoletnie laski w parkach swobodnie pstrykających na 10D...
    Duzo wyzszy poziom życia, bogactwa, dostępności do zaawansowanego sprzętu foto sprawia, że ludzie aż tak nie obawiają się jakiegoś napadu, kradzieży....
    Znam przypadki, że o taki sprzęt nie dba się aż tak przesadnie jak to w naszym przypadku...
    Poprostu każdy to ma gdzieś, bo zawsze może sobie kupić nowy...

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Duzo wyzszy poziom życia, bogactwa, dostępności do zaawansowanego sprzętu foto sprawia, że ludzie aż tak nie obawiają się jakiegoś napadu, kradzieży....
    I kradzieży jest mniej, bo nikt normalny kradzionego nie kupi... A u nas? Więcej paserów, niż aparatów Canona...
    Ostatnio edytowane przez terminator ; 03-12-2007 o 20:10
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przeciwnik zaskoczony ucieczką zawsze jest bezradny!
    Jeszcze nie miałem "okazji" walczyć o sprzęt, ale często będąc na OES'ach (odcinek specjalny) słyszy się od miejscowych żuli spod sklepu "te dawaj aparat!" ale zazwyczaj tylko tyle są w stanie zrobić, bo momentalnie pojawia się kilku innych z "naszej branży" i menele są na przegranej pozycji:cool:
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

Uprawnienia umieszczania postów