Pokaż wyniki od 1 do 10 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mantiz Zobacz posta
    Jesli napastnik bedzie jeden to i owszem, druga osoba sie przyda, ale jesli bedzie dwoch na dwoch wtedy opryszki nie beda sie raczej dlugo zastanawiac i tez zaatakuja. Codziennie nosze sie z dosyc drogim sprzetem wideo po miescie (z osoba towarzyszaca-dziennikarz) i bywaja chwile, w ktorych zwieksza sie stezenie adrenaliny we krwi Odpukac jak do tej pory udawalo mi sie obronic :P
    Kto samotnie nurkuje ten umiera samotnie,przeczytalem przed laty[po francusku ] na ostatniej stronie mojego pierwszego międzynarodowego[wtedy rzadkośc pierwsza niedoceniona próba integracji]patentu płetwonurka.Hi,Hi napisali na tej ostatniej stronie tak:Nurkując korzystaj bardziej z glowy niz z płetw..[po francusku ]Prób fotograficznych nie opiszę ani nie pokażę,[nie będziecie sobie ze mnie łachów drzeć]
    Co dwoch[z jajami]to nie jeden.Pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeśli potrafisz jedna ręką fotografować a drugą utrzymać pieska to śmiało.

To jest Bona.Mój dobry cień.Jestem duzym pogodnym facetem.Ona jest dużym miłym psem.Naprawde nigdy sie nie denerwuje.Nawet gdy.. ja tez sie wtedy nie denerwuję ,trzymac pieska to moj cień, no wlasnie to nie mój wladca,rozumiemy się bez słów.Sprawdzone.Nigdy jej nie trzymam. Slyszy i rozumie mój oddech.Każdą myśl.Odwaga?Zaden pies{ [czlowiek][porzadny]}nie zna tego slowa.Trudno,trzeba.To jest wlasciwe słowo.Kochajcie swoje psy.Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-12-2007 o 02:44 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów