A co powiecie na towarzystwo przyjaciela pieska, rasy Amsaff ????
A co powiecie na towarzystwo przyjaciela pieska, rasy Amsaff ????
Ja sie już pozbyłem raz całego sprzętu, drugi raz tego błędu nie popełnię. Dałem sie przyuważyć na mieście ze sprzętem, było ciemno, to chłopcy poszli za mną, dostałem po ryju i pozbyłem sie plecaka z wszystkim co wtedy miałem. Od tego czasu nikt mnie nie namówi na "prywatne" robienie zdjęć na mieście. Inna sprawa to jak sie ma materiał do zrobienia, no ale to wtedy nie ma zmiłuj, trzeba jechać. Ale w takich wypadkach zawsze autem na miejsce akcji,które staram sie parkować jak najbliżej miejsca focenia, no a poza tym przeważnie jak sie coś dzieje, to i policja też jest więc automatycznie jest bezpieczniej. Trzeba po prostu uważać na każdego podejrzanego. No i najważniejsze to jak ktoś widział, że robiłeś zdjęcia to nie chodzić nigdzie samemu potem ze sprzętem.
Jesli napastnik bedzie jeden to i owszem, druga osoba sie przyda, ale jesli bedzie dwoch na dwoch wtedy opryszki nie beda sie raczej dlugo zastanawiac i tez zaatakuja. Codziennie nosze sie z dosyc drogim sprzetem wideo po miescie (z osoba towarzyszaca-dziennikarz) i bywaja chwile, w ktorych zwieksza sie stezenie adrenaliny we krwiOdpukac jak do tej pory udawalo mi sie obronic :P
Kto samotnie nurkuje ten umiera samotnie,przeczytalem przed laty[po francusku] na ostatniej stronie mojego pierwszego międzynarodowego[wtedy rzadkośc pierwsza niedoceniona próba integracji]patentu płetwonurka.Hi,Hi napisali na tej ostatniej stronie tak:Nurkując korzystaj bardziej z glowy niz z płetw..[po francusku
]Prób fotograficznych nie opiszę ani nie pokażę,[nie będziecie sobie ze mnie łachów drzeć]
Co dwoch[z jajami]to nie jeden.Pozdrawiam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To jest Bona.Mój dobry cień.Jestem duzym pogodnym facetem.Ona jest dużym miłym psem.Naprawde nigdy sie nie denerwuje.Nawet gdy.. ja tez sie wtedy nie denerwuję ,trzymac pieska![]()
to moj cień, no wlasnie to nie mój wladca,rozumiemy się bez słów.Sprawdzone.Nigdy jej nie trzymam. Slyszy i rozumie mój oddech.Każdą myśl.Odwaga?Zaden pies{ [czlowiek][porzadny]}nie zna tego slowa.Trudno,trzeba.To jest wlasciwe słowo.Kochajcie swoje psy.Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 07-12-2007 o 02:44 Powód: Automerged Doublepost
Ja tam się nie mam czego obawiać :wink: