Zamieszczone przez Nemeo
przecież chyba nie sądziłeś, że jestem tamtejszym forumowiczem![]()
Zamieszczone przez Nemeo
przecież chyba nie sądziłeś, że jestem tamtejszym forumowiczem![]()
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
no chyba ze zalozysz plecak ze sprzetem, wtedy spzedasz im szacun i przejdziesz kazda brame![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
z avatara to wyglada jakbys tam jakis dresik na sobie mialZamieszczone przez p13ka
to mnie rozwaliłogoscie mi szacuna poslali. Az sie poplakalem
![]()
Ostatnio edytowane przez tpop ; 29-07-2005 o 12:17
Autobus.... niskopodlogowy Solaris. Przy okazji najblizszego meczu zaczaje sie na Trasie Lazienkowskiej i moge pofocic indywidua (bliziutko stadionu mieszkam...) tylko najpierw kupie tego 1000mmZamieszczone przez muflon
![]()
Dokladnie! Dresarze w dresach chodzili 10 lat temu, teraz juz nie tak czesto. Zazwyczaj jakies sweterki, koszulki polo, dzinsy...Zamieszczone przez muflon
Hehe, przypomnialo mi sie... jakies 15 lat temu mialem tzw. "faze" na dresy kreszowe - lekkie, luzne, wygodne, w sam raz na lato. No i jade sobie kiedys w takim stroju pociagiem - w wesolym towarzystwie (bo zupelnie przypadkiem byl to pociag na Piknik Country) z gitara itp. - zadnego chamstwa, full kultura (to byly jeszcze "lepsze" czasy :-( ). W pewnym momencie nie bylo chetnych do gitary, to sobie mysle "a co, pobrzdekam i ja". No i gram, gram, ale kurcze cos nie tak... wszyscy jakos dziwnie wytrzeszczaja oczy. Tak zle? Tak dobrze?Zamieszczone przez fredi
"Nie, no ale.. wiesz... czlowiek w dresie grajacy na gitarze..."
![]()
Eee, jakbym mial sobie wpisywac wszystkie epitety ktorymi jestem obdarzany czy to na forum czy na PM, to musialbym chyba strone zalozycZamieszczone przez Tomasz Golinski
O, i chyba to w koncu zrobie
![]()
to na pm tez dostajesz po lbie?Zamieszczone przez muflon
Moze opublikujesz gdzies taki tomik poezji PM ;-)
To jest nieglupi pomysl. Mysle, ze kiedys (1.04.2006?) mozemy (moderatorzy) dla zabawy opublikowac anonimowe cytaty z PM rozwscieczonych userowZamieszczone przez tpop
![]()