poproszę o namiary na gienięZamieszczone przez marcingreen
![]()
poproszę o namiary na gienięZamieszczone przez marcingreen
![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
K2-verti, wydaje mi sie ze bronisz i probujesz wybielac biednych zlodziei, no bo przeciez frajerzy sami leza a i jest popyt, zgnilizna ta dotyczy kazdego kto dotknal ukradzionej rzeczy i nie oddal, nie ma bardziej lub mniej winnego, a ze masz tam znajomych i trudno Ci byc subiektywnym/obiektywnym mi tez to sie mylino coz...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Genia? Zaraz zaraz, gdzie ja to miałem...Zamieszczone przez K2_verti
Drugi plus tego przedsięwzięcia to to, że twoja laska nie bedzie zazdrosna...
A tak wogóle to zapytam Genię na czym ją chowali...![]()
dlaczego mam wybielać złodziei? bo tego już nie czajęZamieszczone przez thorin
![]()
takiej łapy to bym się nie powstydziłZamieszczone przez marcingreen
![]()
dobra, moze zle odczytalem intencje... a traktujac temat zartobliwie, to zastanawiam sie kto moze sie spotykac z takim bodygardem i nie bac sie go zdradzic, to musialby byc pudzianZamieszczone przez K2_verti
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wiesz co ? Bez ostrzezenia takie cos ? wrrr ja wlasnie jadlem kolacje :-?Zamieszczone przez marcingreen
Już to widzę jak się Przemek Białek ślini z zachwytuZamieszczone przez marcingreen
![]()
Wcale nie trzeba. Ja chodze normalnie i zyje. Powiedzcie drodzy forumowicze, czy wszyscy byliscie pozbawieni dobytku ze tak biadolicie jak to "trzeba z gazem"? Jezdzac samochodem realnie narazacie sie na smierc co widac na codzien na ulicach (ja praktycznie codziennie widze wypadek), a zeby ktos komus aparat wydzieral z rak? Od wielkiego dzwonu sie zdarzy (choc ja nie widzialem). Mysle ze jestescie mocno przewrazliwieni, co z kolei nie dziwi bo to forum w naturalny sposob grupuje ludzi ktorym na tym sprzecie zalezy (jak ich zwa gdzie indziej - onanistowZamieszczone przez K2_verti
). Im cenniejsze dla nas to co posiadamy, tym bardziej sie obawiamy straty, nawet gdy ryzyko jest statystycznie mniejsze. Co nas prowadzi do konstatacji "Canon ponad zycie"
![]()
Poza tym: prawo juz teraz zakazuje kradzierzy i nikt nie przestanie krasc nawet gdy beda wieksze kary.
"Dresy" w 90% nie chodza w dresach![]()
Ostatnio edytowane przez fredi ; 28-07-2005 o 20:25
dobreZamieszczone przez fredi
![]()