Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K2_verti
    uważam to za chore, że aby chodzić ze sprzętem trzeba mieć waszą posturę, w kieszeni zawsze gaz, lub rozglądać się po bokach czy ktoś nie obserwuje.
    może się to zmieni - wejdzie jakaś ustawa zakazującą chodzić w dresach w godzinach 10-22, może surowsze i "szybsze" prawo...
    Dokładnie Tak !
    Nie ma swobody...
    Pewni ludzie (czyt. dresy itp) powinni już mieć przestrzelone kolana i uj***e palce żeby im się ręce na wózkach ślizgały...

polskie prawo to chyba jakiś żart...

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kiedyś kradli 'bejzbolówki' czy też buty, bluzy itp jak się nie znało kilku jakiś zespołów rapowych itp.
    Wszyscy się wtedy uczyli...
    1) Bisti Bojz
    2) Pablik Enemy
    3) Tupak Szakur
    4) Chór Mazowsze
    5)...

Może też się czegoś trza nauczyć to dresy dają spokój...

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    polskie prawo to chyba jakiś żart...
    W krajach muzułmańskich nie certolą się ze złodziejami...

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Może też się czegoś trza nauczyć to dresy dają spokój...
    Na pytanie jaka jest najlepsza firma ?
    odp.: Adidas
    Jaki jest najładniejszy kolor ?
    odp.: czarny
    Jaka jest najładniejsza i najlepsza fura ?
    odp.: BMW z czarnymi workami na śmieci naklejonymi na szybach.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p13ka
    W krajach muzułmańskich nie certolą się ze złodziejami...
    powracam wiec do tematu zwalczania zla zlem, na moim osiedlu chlopakowi ktory chcial dziewczynie, choc ona nie chciale, to on i tak zrobil, to wzieli i mu ucieli narzad... tez sie nie certolili, upitolili razem z noga pila lancuchowa... pal licho czapke bluze komorke wszystko to prawie nie ma u mnie zadnej wartosci, ale na moja licha stopke musialem harowac przez 4 miesiace, odmawialem sobie cholera wszystkiego nawet wolnych sobot i niedziel, i ktos moze mi to zabrac bo gramy we frajera i cwaniaka ? o nie panowie, tak to my polski nie zbudujemy....
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Popieram Muflona, jezeli nie znasz nikogo robisz gdzies plener, i kradna Ci sprzet to jestes ofiara losu? frajerem? wedle mnie ubogi na umysle i frajer jest ten kto na cudza rzecz sie lasi, nie zmienie polskiej rzeczywistosci, ale moge zaczac opd siebie i miast traktowac takie zachowanie jak normalne zaczac je lepiej negowac. Straszny z Ciebie pewniak K2_verti, nie probuje Ci ublizac ale zastanawiam sie ile Tobie i na jaka kwote nakradli sprzetu ?
    1. popieram że powinni ucinać łapy i przypalać znaczek na czole że złodziej!
    2. złodziejstwo = kara = więzienie = bez wyjątku
    3. co do pewniactwa (może i dobrze - czasami się przydaje!)- to powiedz mi jak spie...ć ze sprzętem jeżeli plecak waży mi z 10 kilo i ich jest czterech, łapa niemieści im się w koszulkach i biegają setkę trzy razy szybciej ode mnie...??
    jak zacznę spie..ać to zachowam się jak tchórz=słabszy i nie dość że dostanę łomot to jeszcze buchną mi sprzęt. zawsze się stawiam i narazie jest ok (mam nadzieje, że zawsze tak będzie).
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

łapa niemieści im się w koszulkach i biegają setkę trzy razy szybciej ode mnie...??
    Sorry, ale to się kłóci Jeszcze nie widziałem koksa, który by dobrze biegał (a w średniej szkole trochę się takich naoglądałem)

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

3. co do pewniactwa (może i dobrze - czasami się przydaje!)- to powiedz mi jak spie...ć ze sprzętem jeżeli plecak waży mi z 10 kilo i ich jest czterech, łapa niemieści im się w koszulkach i biegają setkę trzy razy szybciej ode mnie...??
    jak zacznę spie..ać to zachowam się jak tchórz=słabszy i nie dość że dostanę łomot to jeszcze buchną mi sprzęt. zawsze się stawiam i narazie jest ok (mam nadzieje, że zawsze tak będzie).
    moze dlatego ze ja nie analizuje pod katem utraty sprzetu u mnie pod domem, ale raczej na wyjezdzie, a tam juz nie bardzo jest jak mi przypiac metka tchorza, wazne zem w swoj sprzet dalej zaopatrzon...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Sorry, ale to się kłóci Jeszcze nie widziałem koksa, który by dobrze biegał (a w średniej szkole trochę się takich naoglądałem)
    może nie odróżniasz typów: dla mnie istnieją helupy = koleś pali hel, jak mam z takim problem to sprzedaję jedną plombę i koniec gadki, drugi to właśnie dresik sportowiec = nie tak łatwo z takim, chodzą parami (3 i więcej), z takimi najwięcej problemu, trzeci = chudy dres, szybkie nóżki, wyrywa torebki i łancuszki złote, jak się dorobi i chce pokazać na osiedlu jaki z niego wirażka to zaczyna chodzić na siłownię, bierze mietki, itp.. aby byc sportowcem .

to wpadnij na Pragę to ci pokaże takich sportowców

jeszcze jedno - mówimy tu o złodziejstwie i dresach a nie wspominamy że to wszytko nakręca popyt. Kilka razy proponowano mi zakup "dużego czarnego" - zawsze odmawiam i będę odmawiał. I co się okazuje zawsze ktoś to kupi. Zawsze chłopaki trafią amatora kradzionej rzeczy ... i to najbardziej wkurza. Mówimy o dresach a problem ten dotyczy większego grona.
    Ostatnio edytowane przez K2_verti ; 28-07-2005 o 17:40
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Było już o tym, że trzeba wybierać się z kolegami, wujkami itd...
    Może lepiej zainwestować w bodygarda typu: 'strach się bać'

Wiecie to tak do żartów...

PS. o namiary to pytać później...

http://ring.4me.pl/chester/zielony/bodygards.jpg
    http://ring.4me.pl/chester/zielony/Genia.jpg
    http://ring.4me.pl/chester/zielony/Ziuta.jpg

Strona 10 z 24 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów