Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

lub my tylko focimy z okien
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

luknij na strone kavoo popatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse

nikoniarze to cienasy poprostu hrhhr i`m joking ofcourse
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja zawsze chodzę zkolegami którzy mnie otaczają - może dlatego tak mało zdjęć robię bo ... tylko oni na około
    5d + L plecak

Coś już napisał Awatar Slaw
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

EEEEE tam. Na pewno ktoś im czyta i n n ą grupe i są przekonani, że takiego G... nikt od nich nie kupi.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

popatrz na grupe warszawska bladzaca po zoo.. i teraz zestaw ich z dresami.. nawet dres czasem mysli i mniej wiecej potrafi ocenic swoje szanse
    Z taką ekipą to można focić w najbardziej podłych śląskich dzielnicach, a wierzcie mi chyba w całej Polsce nie ma gorszych niż na Śląsku.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

no Nemeo, moze jeszcze tylko praga... warszawska oczywiscie
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

mysle ze w łodzi jest gorzej sprzedalem ostatnio pentaxa gosciowi z Lodzi.. kupil facet synowi i musi z nim wszedzie chodzic bo czesto jego syn zdyszany do domu wracal

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

No nie wiem, nie wiem, polemizowałbym.

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    ja mieszkam tu już tyle lat i normalnie łążę z c na szyi i jakoś mi nikt nic nie urwał, więc nie jeżdzić mi tu jak na łysej kobyle
    praga jest the best i ma swój klimat. a że dresa jest tu mnogo to nie znaczy że wszystkich się goli.
    goli się tylko frajera :wink:
    a stracić sprzęt można wszędzie - w centrum przed komendą też
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

hehe a kto jest frajer ? ten co nie umie sie przed piecioma roslymi osilkami obronic? no rzeczywiscie frajer, bo nie dal rady... fakt wszedzie mozna stracic sprzetm najgorsze jest tylko to ze oni potem sprzedaja go za 1/5 lub 1/10 wartosci... Nemeo, polemizuj, niech wiedza ze na slasku wcale nie ma tak zle Slask to piekne miejsce raczej choc na wilhelmine za gierka wielkiego wpuszczali tylko znajomych, a tych co nie umieli sie wylegitymowac znajomosciami kluli pod zebro...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów