Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 233

Wątek: Daj zrobić zdjęcie !!!

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

hahhahahahaha tak sobie czytam raz jeszcze i przy ktorejs wypowiedzi (odnosnie "uzbrojenia") przypomnial mi sie Rambo II - hahahhahahah jego tez wyposazyli w (jak sie nie myle) nikona i: bron dluga, bron krotka, luk z grotami wypelnionymi nitrogliceryna, noze-rzutki i noz "przezycia", nici, igle i pare innych drobiazgow...

mam pytanie - taka tasiemke do przewiazywania grzywki na czole (obowiazkowo czerwona) tez macie? buhahahahahaha
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    mam pytanie - taka tasiemke do przewiazywania grzywki na czole (obowiazkowo czerwona) tez macie? buhahahahahaha

hehe karate kid walczy bez broni... i smieje sie z zbrojących się... nie wszyscy (niestety) forumowicze znają sztuki walki tak dobrze jak Ty

odnośnie opasek... a czy Ty chodzisz focić ubrany w kimono :P ?

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 03-12-2007 o 15:28
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    hehe karate kid walczy bez broni... i smieje sie z zbrojących się... nie wszyscy (niestety) forumowicze znają sztuki walki tak dobrze jak Ty

odnośnie opasek... a czy Ty chodzisz focić ubrany w kimono :P ?

Pozdrawiam,
    dobre, dobre... cenie wysoki poziom... ale pudlo niestety... otoz jesli robie zdjecia (zazwyczaj 1x gora 2x do roku) podczas stazu aai - to owszem jestem w kimonie... da Bog niedlugo bede w hakamie - pozdrawiam

baj de lej - nie nabijam sie z przezornych tylko z chodzacych "zbrojowni" - to raz, a dwa - musze Cie rozczarowac (chociaz mile polechtalo) - "czakiem norisem" niestety (jeszcze) nie jestem...
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 03-12-2007 o 15:40
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

nie mialem za miaru Ciebie atakowac czy cos w ten fason... predzej pisales o swojej przygodzie i jakies takie skojarzenie mi sie pojawilo... nie moglem sie oprzec i napisac tego posta gdy przeczytalem Twoją wesołą notkę odnośnie opasek na czoło... Wszystko oczywiscie pisałem w wesolym, zartobliwym tonie, zeby nie bylo nieporozumien

odnosnie chodzacych zbrojowni - noszę batona/peacemaker'a jak kto woli - i niestety u mnie tylko taka forma ewentualnej reakcji wchodzi w gre... zapytasz dlaczego? uciekaj-do nie pomoze... z astmą to moge jakoś bezproblemowo przebiec sprintem 200m, potem mam zadyszke przez 15 minut...

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Duzo wyzszy poziom życia, bogactwa, dostępności do zaawansowanego sprzętu foto sprawia, że ludzie aż tak nie obawiają się jakiegoś napadu, kradzieży....
    I kradzieży jest mniej, bo nikt normalny kradzionego nie kupi... A u nas? Więcej paserów, niż aparatów Canona...
    Ostatnio edytowane przez terminator ; 03-12-2007 o 20:10
    __________________________________________________ ____
    " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
    chyba że... muszą zbudować drogę."

Coś już napisał Awatar KrzysiekRally
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Przeciwnik zaskoczony ucieczką zawsze jest bezradny!
    Jeszcze nie miałem "okazji" walczyć o sprzęt, ale często będąc na OES'ach (odcinek specjalny) słyszy się od miejscowych żuli spod sklepu "te dawaj aparat!" ale zazwyczaj tylko tyle są w stanie zrobić, bo momentalnie pojawia się kilku innych z "naszej branży" i menele są na przegranej pozycji:cool:
    www.image-sport.net moja www
    www.imagesport.digart.pl prace
    www.facebook.com/imagesportnet
    7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7

gokyu II
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    nie mialem za miaru Ciebie atakowac czy cos w ten fason... predzej pisales o swojej przygodzie i jakies takie skojarzenie mi sie pojawilo... nie moglem sie oprzec i napisac tego posta gdy przeczytalem Twoją wesołą notkę odnośnie opasek na czoło... Wszystko oczywiscie pisałem w wesolym, zartobliwym tonie, zeby nie bylo nieporozumien

odnosnie chodzacych zbrojowni - noszę batona/peacemaker'a jak kto woli - i niestety u mnie tylko taka forma ewentualnej reakcji wchodzi w gre... zapytasz dlaczego? uciekaj-do nie pomoze... z astmą to moge jakoś bezproblemowo przebiec sprintem 200m, potem mam zadyszke przez 15 minut...

Pozdrawiam,
    Robert
    spoko, nie odebralem tego jako atak na siebie... wszystko w porzo... - sorry ze odpowiadam jako II - ale "jasniepan" vitez nie do konca zrozumial semantyke moich wypowiedzi... ech czego nawet wirtualna wladza nie robi z czlowieka hehehe... (pewnie mnie znowu zbanuje):grin:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu II Zobacz posta
    spoko, nie odebralem tego jako atak na siebie... wszystko w porzo... - sorry ze odpowiadam jako II - ale "jasniepan" vitez nie do konca zrozumial semantyke moich wypowiedzi... ech czego nawet wirtualna wladza nie robi z czlowieka hehehe... (pewnie mnie znowu zbanuje):grin:
    Słuchaj Samuraju i chwilę pomyśl:....A TY zrozumiałeś Viteza?? Bo jesli nie rozumiesz ,to nic nie rozumiesz.Bez agresji,pozdrawiam:-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a gazówka może być 'legalnie' bez pozwolenia? normalnie noszę ze sobą batona, ale taka gazówka byłaby dużo bardziej poręczna...

Pozdr.[/QUOTE]

Pozdr.[/QUOTE]
    Na gazówke tak ja na ostrą.[jest jeszcze bron sportowa]Pozwolenie.
    .Tak,tak, poręczna.Robiona na tych samych częściach.Nie do odróżnienia już z jednego metra i skuteczna jak Muchozol.Co Ci zrobi bandzior z nożem jak zobaczy że klamkę wyciągasz?Przestanmy liczyć na cud,albo chcemy sie skutecznie obronić albo stać sie ofiarą.Wybierz coś, a potem trudno,masz co chciałeś.Pozdrawiam.:-)
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 04-12-2007 o 12:23 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

w lutym tego roku byłem w Nicei i szedłem z canonem na raminiu bez torby o pierwszej w nocy szukać sklepu nocnego z % , sklep znalazłem gdzieś w dziurze prowadzony przez cimnoskórego ok km od hotelu w którym byłem, troche pikałem jak szedłem w nocy ale nikt nie zwracał na mnie i sprzet uwagi, ciekawe czy cos takiego przeszło by u nas , chyba nie

Dopiero zaczyna Awatar mantiz
    Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

Zapewne u nas nikt by nie zwrocil uwagi kiedy by Cie "obrabiali"

Niestety taka mamy mentalnosc ludzi. Sam kiedys bylem swiadkiem takiego incydentu. Oczywiscie nikt nie raczyl nawet spojrzec w strone mezczyzny, ktory szarpal sie z napastnikiem. Cale szczescie mialem przy sobie gaz pieprzowy w zelu (dziala swietnie ). Sprzet pozostal przy wlascicielu, a i sumienie spokojne

Strona 20 z 24 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów