a tak mi sie w oczy rzucilo
cos w tym jest
cos w tym jest
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 28-07-2005 o 20:55
DoMiNiQuE to jest właśnie oko fotografa.
Szacunek.
cos w tym jest![]()
Dobre uśmiałem się do łez.
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 28-07-2005 o 22:03
ja miałem pare takich spotkan (nie miałem wtedy aparatu przy sobie) ze wystarczyło pogadac troche "ziomalskim językiem" dac jednego papierosa i sprawa sie konczyła.
tez tak sobie mysle o zaletach plecaka, pokaz mi dresa ktory sie pyta czy nie masz czasem w plecaku ksiazki wydawnictwa pwn z biologii do 2 klasy szkoly zawodowej, bo on chce pozyczycplecak to tak niewinna rzecz ze prawie niezauwazalna, co innego kieszenie, w kieszeniach moze sam diaboł siedziec ! Najprawdziwszy Silvan, ogniem moze zionac i grozic moze ze d...yl bedzie
fakt, krojenia malo, mnie kilka razy spotkania z dresami nie omijaly, ale zazwyczaj szlug zalatwial sprawe.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Dres to nie ubiór - dres to stan umysłuZamieszczone przez fredi
![]()
http://www.daminet.pl/~lechoo/zdrajca1.jpg
tak wyglada przedstawiciel tego stanu umyslu![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
A zgoda na publikacje jest ?Zamieszczone przez asterix
Ten to chociaz wyglada sympatycznie, ale niektorzy to swoja kochana "mordka" odstraszaja nawet samych siebie![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Hehe, drugie mocneStreetphoto
czy tez raczej tramwaj-photo ;-)