poproszę o namiary na gienięZamieszczone przez marcingreen
![]()
poproszę o namiary na gienięZamieszczone przez marcingreen
![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
Wiesz co ? Bez ostrzezenia takie cos ? wrrr ja wlasnie jadlem kolacje :-?Zamieszczone przez marcingreen
Już to widzę jak się Przemek Białek ślini z zachwytuZamieszczone przez marcingreen
![]()
Na pytanie jaka jest najlepsza firma ?Może też się czegoś trza nauczyć to dresy dają spokój...
odp.: Adidas
Jaki jest najładniejszy kolor ?
odp.: czarny
Jaka jest najładniejsza i najlepsza fura ?
odp.: BMW z czarnymi workami na śmieci naklejonymi na szybach.![]()
![]()
![]()
K2-verti, wydaje mi sie ze bronisz i probujesz wybielac biednych zlodziei, no bo przeciez frajerzy sami leza a i jest popyt, zgnilizna ta dotyczy kazdego kto dotknal ukradzionej rzeczy i nie oddal, nie ma bardziej lub mniej winnego, a ze masz tam znajomych i trudno Ci byc subiektywnym/obiektywnym mi tez to sie mylino coz...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
dlaczego mam wybielać złodziei? bo tego już nie czajęZamieszczone przez thorin
![]()
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)
dobra, moze zle odczytalem intencje... a traktujac temat zartobliwie, to zastanawiam sie kto moze sie spotykac z takim bodygardem i nie bac sie go zdradzic, to musialby byc pudzianZamieszczone przez K2_verti
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
DoMiNiQuE to jest właśnie oko fotografa.
Szacunek.
a tak mi sie w oczy rzucilo
cos w tym jest![]()
Dobre uśmiałem się do łez.
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 28-07-2005 o 22:03
ja miałem pare takich spotkan (nie miałem wtedy aparatu przy sobie) ze wystarczyło pogadac troche "ziomalskim językiem" dac jednego papierosa i sprawa sie konczyła.