Pokaż wyniki od 1 do 10 z 422

Wątek: [sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wałbrzych/Wrocław

Domyślnie

Gdybyś chociaż raz robił zdjęcia na tej sali to nie miałbyś takich uwag. Światło świeci tylko z góry, więc żeby dobrze naświetlić cheerleaderki to niestety tło trzeba mocno przepalić. Zresztą nie to jest ważne w reporterce...
    Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
    Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myslidar Zobacz posta
    Gdybyś chociaż raz robił zdjęcia na tej sali to nie miałbyś takich uwag. Światło świeci tylko z góry, więc żeby dobrze naświetlić cheerleaderki to niestety tło trzeba mocno przepalić. Zresztą nie to jest ważne w reporterce...
    co nie zmienia faktu że dysponując programem graficznym można pozbyć takich "rzeczy", ale jak stwierdziłeś ja się nie znam

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    co nie zmienia faktu że dysponując programem graficznym można pozbyć takich "rzeczy", ale jak stwierdziłeś ja się nie znam
    To robi obrazki czy zdjęcia?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    najprostszym wyjsciem bylo by wrzucenie tu zdjec poruszonych, zaszumionych, nieostrych, poucinanych i oczywiscie koniecznie bialo-czarnych, wtedy wszyscy by sie zachwycali i pisali ze klimatyczne :-)
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów