Pokaż wyniki od 151 do 160 z 203

Wątek: Analogi - czy jest sens jeszcze je kupować?

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar ArN_Pń

Domyślnie

Chętnie bym podyskutował, ale to nie na moje nerwy - wolę*porobić zdjęcia ;-)

Ale chciałem się odwołać*tylko do tego:
    Coz to musi byc za nisamowite ujecie : przygotowywane 3 dni... 1 klatka. Coz za perfekcja i doswiadczenie w kadrowaniu i dobraniu eksopozycji. SZCZERZE ZAZDROSZCZE TALENTU I DOSWIADCZENIA !!!!
    Ja jestem człowiek cierpliwy, ale czasami moja cierpliwość*się kończy - kończy się*wobec bezdusznych, podpieranych jedynie matematyką wypowiedziach.
    Rozumiem, że mam robić zdjęcia zawsze i ciągle, byle robić? Nie pomyślałeś, że zamiast robić je non-stop, można robić je raz na jakiś*czas, ale zaplanowane?
    body : 3600 USD
    obiektyw standardowy : 1200 usd
    obiektyw portretowy : 1400 usd
    Mówiąc po poznańsku - pierdoły.
    Aparat znalazłem w szafie.
    Aparat + obiektywy = 0 zł.
    tyle kosztuje porzadny nowy srednioformatowy aparat analogowy.
    A po co nowy? Stare aparaty są*wystarczająco dobre.
    Pogadamy o dupkach na film, przystawkach do polaroida, filtrach korekcyjnych, wezykach, wizjerach , pierscieniach posrednich, plytkach statywowych i glowicach dla 5 kilowego aparatu ? Z NIEBA SPRZET NIE SPADA.
    A po kiego grzyba mi taki sprzęt?
    Ale skoro uwazasz ze analog to tylko maly obrazek , czarno bialy i obrabiany samemu w "domowej"ciemni"" , to ja przepraszam.
    Ja tak powiedziałem? Wątpię.
    Czy warto ? Nie . Lepiej pojsc z dziewczyna/ chlopakiem do lozka, do kina, do restauracji...

pytanie jest bez sensu. mam kilka innych : czy warto pisac nowa muzyke ? czy warto malowac ? czy warto pisac wiersze ?
    Czyli twierdzisz, że fotografia nie ma sensu?
    Przyznam że śmieszą mnie troche takie wyliczenia jak napisał ArN_Pń, typu "114zł", "64zł" itp - bo jeśli jest to Twoja PRAWDZIWA pasja to liczenie każdej złotówki żeby tylko zaoszczędzić jest troche dziwne…
    Pasja to pasja. Chcę*tylko pokazać, że ta pasja nie rujnuje portfela.

Piszę*ze swojego punktu widzenia. Ja fotografuję*krajobrazy prywatnie, więc wisi mi termin, nie potrzebuję*robienia tysiąca zdjęć*dziennie. Wiem co mówię.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Analog to analog.
    Chcesz skanować - to lepiej rób od razu cyfrą.
    Ostatnio edytowane przez ArN_Pń ; 16-03-2011 o 17:00 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów