Matsch, na mój amatorski rozum - nie czepiając się już ostrości i kolorystyki (bo inni napisali wiele i w większości zgadzam się z nimi). Uczepię się jednak tych póz...Mam dla Ciebie taką sugestię: jak zrobisz zdjęcia pokaż je modelce zanim wstawisz na forum. Niech oceni. Bo wg mnie na niektórych ujęciach dziewczyny - a szkoda, bo masz piękne modelki - wyglądają...hmm...no, nie bardzo korzystnieNp. 81 - łokcie nie należą do najbardziej fotogenicznych części ciała:wink:, seria z kwiatem - jeśli dajesz rekwizyty, to zastanów się jaki chcesz osiągnąć efekt i czy przypadkiem zamiast ciekawego zdjęcia, nie wyjdzie sztuczna, nienaturalna a czasami śmieszna (ale może taki był zamysł), na 30 ta biedna dziewczyna wygląda jakby była pijana i opierała się o drzewo, żeby ustać (ale może taki był zamysł...)...o 85 już nie wspomnę...
Nie zgadzam się tutaj z Tobą- że masz w galerii jakieś gnioty. Ale... zgadzam się z przedmówcami, że można tutaj odnaleźć bardzo dobre zdjęcie a potem, nagle coś zupełnie przeciwnego.
No! Tyle mojego ględzenia. Fotografuj, nie przepraszaj, cierpliwości wszystkim starczy![]()