Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 114

Wątek: [matsch] Moja galeria

Dopiero zaczyna Awatar Matsch
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bo tobie wygodniej bo szkoda ci czasu i wygody. Czyli masz głęboko gdzieś oglądających twoje zdjęcia tu na forum. I dziwisz się że tu nikt nie zagląda jak masz nas gdzieś?
    Tobie sie nie chce atrakcyjnie prezentować zdjęć to ludziom się nie chce ich oglądac i komentować - ot takie błędne koło, gdzie inicjatywa przerwania tego koła powinna należeć do autora .

Tak bajdełej to jest forum użytkowników aparatów a nie forum artystyczno-fotograficzne. Może za dużo wymagasz od tego forum albo Ci się źle coś ?

Najwięcej opnii (aczkolwiek na przeróżnym poziomie kulturalno-merytorycznym) otrzymasz na różnych /portalach fotograficznych a nie na forum sprzętowym danej marki .

hahah udało się... napisz coś, przy marudź a moderator się odezwie

1. wygodniej mi tak wstawiać małe zdjęcia od jakiś ostatnich dwóch razów.... wcześniej były normalnych rozmiarów.... moderator atakuje a nie sprawdzi wszystkiego dokładnie.... ale rozumiem na tym forum jest setki tematów... i i tak podziwiam, że tak ładnie to tutaj ogarniacie .... ale po cieniusim odzewie chęci spadły
    2. autor<ja> napisał dalej, że będzie wstawiał większe zdjęcia...<kobicie się nie odmawia czyt. guni>

3. Tak bajdełej, aż takim analfabetom nie jestem.. żebym nie wiedział do jakiego forum się zapisałem.... choć nie ostatnio fascynowało mnie, że mój aparat ma napis canon jak nazwa naszego forum i zastanawiałem się czemu ktoś dał taką samą nazwę forum.... widocznie też ma taki aparat....

4. Co do oceny forów i ich opinii " Najwięcej opnii (aczkolwiek na przeróżnym poziomie kulturalno-merytorycznym) otrzymasz na różnych /portalach fotograficznych a nie na forum sprzętowym danej marki" zgadzam się w 100%

5. Skończyłem swoje wywody.... pokornie wstawiam swoje zdjęcia w WIĘKSZYCH rozmiarach i cierpliwie czekam na wskazówki... czytając wątki innych użytkowników, i komentarze pod ich fotografiami

Dziękuję, że sam moderator Vitez zajrzał do wątku i sprowadził mnie do pionu
    350d+ jakieś 4 skromne szkiełka:rolleyes: < 2 AF i 2 M42>

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsch Zobacz posta
    3. Tak bajdełej, aż takim analfabetom nie jestem
    A wiesz że pisze się "analfabetą" ?

A na temat zdjęć - fajna modelka, mniej fajne kadry plus parę błędów ustawienia modelki. Rozpisywać mi się nie chce póki tobie się nie chce pokazywać większych zdjęć .

Co do "sam moderator Vitez zajrzał do wątku i sprowadził mnie do pionu" to bardziej przyciągnęły mnie całkiem ładne zdjęcia całkiem ładnej modelki, niż to co później napisałeś .

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A wiesz że pisze się "analfabetą" ?
    Dlatego napisałem AŻ....bo analfabetą jestem ale nie aż takim żeby nie wiedzieć co to za forum

I właśnie.... co znaczy błędne ustawienie modelki.... złe kadry.... tego wyjaśnienie mi brakuje.... no ale może do jutra sam wpadnę na to.... albo dam DUŻE zdjęcia i wtedy się dowiem
    Ostatnio edytowane przez Matsch ; 08-07-2009 o 21:10

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Druga/ostatnia seria tej pani....

71.
    72.
    73.
    74.
    75.
    76.
    77.
    78.

Bywalec
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Jedno co mi się rzuciło w oczy to przypuszczenie / wrażenie, że modelka bardzo wstydzi się albo swoich dłoni, albo paznokci... prawie zawsze są albo poza kadrem albo tak dłoń schowana lub złożona by nie było widać paznokci ;/

Ale to tylko moje wrażenie.
    Wiem, że nic nie wiem :/

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

hehe fajne spostrzeżenie.... to ja może uronię rąbka tajemnicy dłoni

71 - myślę,że jest ok
    72 - fakt mogła położyć dłoń na udzie,kolanie
    74 - ciasno miałem i tak ją "ciachnąłem" wolałem więcej modelki w kadrze kosztem dłoni niż odwrotnie
    75 - po lewej widać jak byłem blisko ucięcia,podcięcia ręki i znowu moja "wizja" więcej modelki kosztem tła i prośba o podkurczenie paluszków

Modelka paznokcie miała ładne.... tylko "fotograf" bał się pokazać więcej tła, odsunąć modelkę dalej od obiektywu

Miasto
    Szczecin

Thumbs down

79.
    80.
    81.
    82.
    83.
    84.
    85.
    Jutro druga mniejsza seria...

Jeśli ktoś się wypowie.... to mam pytania co myśli o cięciach na tych fotkach znaczy 79 fotka czy ta noga nie razi< z tyłu samochody jechały i zmniejszając kąt między modelką a obiektywem miał bym auta w tle> dlatego ciałem..... mnie to nie razi ale może mało widzę.... inne zdjęcia też pocięte....

Nie czepiać się tipsów i różowego to na prośbę modelki było

Domyślnie

Wszystkie nie ostre. A ta ostatnia poza co ma przedstawiać?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jedi Zobacz posta
    A ta ostatnia poza co ma przedstawiać?
    Ubranego bobra?

Zdjęcia słabe. Kolejna prężąca się panienka nie przedstawiająca nic. Z tym że niektóre pokazywane na CB zdjęcia mimo że puste to przynajmniej technicznie niezłe, może powinieneś czymś błysnąć?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jedi nie obraź się ale sam jesteś nie ostry zwłaszcza patrząc na 80, 81, 83 no ale może ja coś z monitorem mam, albo komuś okulisty potrzeba

to zdjęcia a nie maszynka do golenia , a mówią, że to ja mam pierylca w kwestii ostrości

Strona 8 z 12 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów