hahah udało się... napisz coś, przy marudź a moderator się odezwie
1. wygodniej mi tak wstawiać małe zdjęcia od jakiś ostatnich dwóch razów.... wcześniej były normalnych rozmiarów.... moderator atakuje a nie sprawdzi wszystkiego dokładnie.... ale rozumiem na tym forum jest setki tematów... i i tak podziwiam, że tak ładnie to tutaj ogarniacie.... ale po cieniusim odzewie chęci spadły
![]()
2. autor<ja> napisał dalej, że będzie wstawiał większe zdjęcia...<kobicie się nie odmawia czyt. guni>
3. Tak bajdełej, aż takim analfabetom nie jestem.. żebym nie wiedział do jakiego forum się zapisałem.... choć nie ostatnio fascynowało mnie, że mój aparat ma napis canon jak nazwa naszego forum i zastanawiałem się czemu ktoś dał taką samą nazwę forum.... widocznie też ma taki aparat....
4. Co do oceny forów i ich opinii " Najwięcej opnii (aczkolwiek na przeróżnym poziomie kulturalno-merytorycznym) otrzymasz na różnych /portalach fotograficznych a nie na forum sprzętowym danej marki" zgadzam się w 100%
5. Skończyłem swoje wywody.... pokornie wstawiam swoje zdjęcia w WIĘKSZYCH rozmiarach i cierpliwie czekam na wskazówki... czytając wątki innych użytkowników, i komentarze pod ich fotografiami
Dziękuję, że sam moderator Vitez zajrzał do wątku i sprowadził mnie do pionu![]()