Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: czy to możliwe...??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

ja sie pytam czy to możliwe żeby ja tak wyślizgać i zrobić tylko 6k klatek. Też robiłem na analogu i jakoś łatwiej się z automatu naciska spust w cyfrze- to jasne.

rysiaczek, a jaki przebieg ma twoja piątka...??

ps. już wiem, w 2006roku jako nowość puszka trafiała do obmacywania wielu ciekawskich i stąd wyświecenie...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ja sie pytam czy to możliwe żeby ja tak wyślizgać i zrobić tylko 6k klatek. Też robiłem na analogu i jakoś łatwiej się z automatu naciska spust w cyfrze- to jasne.
    mozliwe. jakby to byl reporter albo slubny to by w tym samym efektywnym czasie pracy aparatu narobil 10 razy tyle klatek. a landszafciarz wiecej to w lapie trzyma niz robi. taki typ fotografii...
    www albo tez flickr

Domyślnie

rysiaczek, a jaki przebieg ma twoja piątka...??
    nie na sprzedaz, nie na sprzedaz Pojecia nie mam, a numeracja wydaje mi sie poleciala na kartach (chyba nawet po Twojej w-wie:grin Ale nie daje wiecej niz 15k
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Uzależniony

Domyślnie

marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?

http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html

puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?

http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html

puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?
    INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..
    dokladnie trzeba byc ostroznym, interfoto wg. mnie ma same takie "okazje", widac ze ktos musial obchodzic sie z tym Ds malo amatorsko, ciekawe co trzeba zrobic aby przy 4K zdjec urwac uszczelke od gniazdka

pozdrawiam,
    d

Uprawnienia umieszczania postów