Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??![]()
![]()
Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??![]()
![]()
Wyślizgany lakier przy szynach na lampę błyskową w przypadku landszafciarza może wskazywać na intensywne użycie poziomicy, którą wsuwa się w szyny lampy błyskowej. Ale ta 5-tka miała chyba jakiś wypadek, gdyż na wysokości pryzmatu pentagonalnego jest niezła szrama.
Interfoto chyba sprzedaje głównie powypadkowe prawie nówki. Kolega z naszego forum który przeszedł był na N, pokazał mi raz real foto prawi nówki 70-200VR którą miał zamiar kupić- cena owszem jak za prawie nówkę, ale szkło jakby w transporcie przez TIRa przejechane (oczywiście pustego TIRa)
No wiesz Marku... Przeciez pan powiedzial ze szklo bylo uzywane ale nie zajeżdżone
swoja droga, szkoda , ze nie mam juz tych fotek![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
a ja tam nie wiem, chociaż fakt, zgadzam sie z MacGyverem, czasem to i przez cały dzień nic nie podejdzie i niczego sie nie zrobi, miałem tak