Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: czy to możliwe...??

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??

Bywalec
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Wyślizgany lakier przy szynach na lampę błyskową w przypadku landszafciarza może wskazywać na intensywne użycie poziomicy, którą wsuwa się w szyny lampy błyskowej. Ale ta 5-tka miała chyba jakiś wypadek, gdyż na wysokości pryzmatu pentagonalnego jest niezła szrama.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??
    cyt: "licznik sprawdzony - ma tylko 4580 zdjęć!!!!!
    czyli prawie jak nowy!!"

no dokladnie, ale ja to rozumiem jako przebieg aparatu jako całości. wszakże w lustrzance nie tylko migawka się zużywa. gdyby była to druga migawka to jest to w moim odczuciu jawne oszustwo...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Interfoto chyba sprzedaje głównie powypadkowe prawie nówki. Kolega z naszego forum który przeszedł był na N, pokazał mi raz real foto prawi nówki 70-200VR którą miał zamiar kupić- cena owszem jak za prawie nówkę, ale szkło jakby w transporcie przez TIRa przejechane (oczywiście pustego TIRa)

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No wiesz Marku... Przeciez pan powiedzial ze szklo bylo uzywane ale nie zajeżdżone
    swoja droga, szkoda , ze nie mam juz tych fotek
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..
    dokladnie trzeba byc ostroznym, interfoto wg. mnie ma same takie "okazje", widac ze ktos musial obchodzic sie z tym Ds malo amatorsko, ciekawe co trzeba zrobic aby przy 4K zdjec urwac uszczelke od gniazdka

pozdrawiam,
    d

emil.cieslak
    Guest

Domyślnie

a ja tam nie wiem, chociaż fakt, zgadzam sie z MacGyverem, czasem to i przez cały dzień nic nie podejdzie i niczego sie nie zrobi, miałem tak

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów